Naslijedit će Feđu Dudića

Amar Osim novi trener FK Velež!

44

Komentari (44)

shzloshzlo
Stvarno mi nije jasno koje KOPILE mi prijavljuje SVAKI komentar mada pretposravljam koje je to KOPILE...hajde kopile,opet prijavi:)
SeoRusilac
Možda je onaj pitaristok hahaha
shzloshzlo
mislim da su Enko, PitarIstok ili Mido partizan ateista i komunjara:)-Smeta mu sto ce Bosnjacki SDA da uzme izbore:).Pitar Istok kao Bosanski katolik ne bi to radio...jer svaki moj komentar je prijavljen bez obzira sta pise i odmah dislajk.A to meni plaho smeta, haha.Samo mi kazuje da me SANJA:)Hajm9 prijava i dislajk:)
unioni
Kad Brko počne rusit sa Velezom k1tare.
Lafac
Iskreno mislim : Velež je na dobitku s njim, sigurno među 3 ekipe ove sezone ako ne i borba za titulu uz još 2-3 kvalitetna pojačanja!
BHBACIONALE
Sretno Amare gigante,zao mi je sto nisi u Zelji jer nikad ne mogu zaboraviti tvojih 9 titula i sve tvoje pobjede protiv Sarajeva....
rasuloo
Kao neko ko navija za Želju, iskreno se nadam da ste se ugovorom zaštitili od ovog lojavca(a vjerujem da jeste, jer je u Veležu niko i ništa), ukoliko niste, ista nam se sudbina piše, jer je ovaj čovjek klošar najveći
Santi
Covjek ima 9 trofeja sa Zeljom, naveci broj eurotekmi sa nasim klubovima, trenirao nase najbolje igrace, ocito da je top za naau ligu. Za dalje, ne znam, vjerovatno nije. Ali ovo su cinjenice koje se ne mogu osporiti.
Zaccheroni
Velezmostar32
Dobrodosao brko.. nisam te nikad gotivio al mozda te zavolim kroz rezultate. Sretno
StarMoVe
Iskreno nikad mi nije nesto posebno bio drag al nevažno to samo nek pravi dobre rezultate sa Veležom.
kondor11
Hahahhah morz hahahha morzina hahahhahaha
Harise
Sretno legendo, a Velez zelim puno srece u Evropi i u ligi. Mostar u srcu, Velez do groba!❤️
CrveniKakanj
Dobra ekipa, dobar trener, grupa konferencijske ide.
Fixa
Koliko je pametan da se p.osrao na ime sa ovim sto je Zelji uradio a imao status legende, pa sad trener Veleza. E moj Amare...
BiH1510
Pa nije Sarajevo preuzeo
BHBACIONALE
Eto on je lud što je dao200,000 Eura i na kraju trazio svoje pare ,znaci on je lud sa 200 milja a svi mi pametni a kokuzi
Fixa
Pa nije ali Amar je zeljovac i neko ko je bio legenda kluba da preuzme bilo koji drugi klub u BiH nije prirodno
Fixa
Ma ja, kamatu ko *****
Icardi072
szo1921
Brko iz druge galaksije... čestitke Veležu i RA
Ajax11
Dzeš tamo ima da ti lutvo crkne od vručine
vence
Hahaha.. Heb se, hahaah
Ajax11
Da vidimo kako funkcioniše kada nije alfa i omega u klubu .. u Zelji se pitao za sve ( plate, prodaje, procente,odštete ) ,sada je samo obični radnik u klubu ...
pjanke.sa
Ama brate sta ce on funkcionisat, prevara obicna. Nikakav strucnjak. Ovi se nesto loze, ali vidjeces. Pa Ivica rekao da on nije za reprezentaciju trener. Zna se na sta je mislio.
denimen9
Mad_max
Neka vam je sa srećom, i Velezu i gospodinu Osimu. Vidjet ćemo da li je stručnjak kao nekada, ili je prošlo i njegovo sad u rahatluku može raditi, ako bude medju 4 svaka čast, a mišljenja sam da Osim i Velez (kojeg inače nisam ljubitelj) mogu i više.
HerrOttoFlick1921
Držite ga što dalje od kase. Kao trener, odličan posao.
Mostarac94
Kakve trener ima veze s kasom? To je mozda u Zelji imao, u Velezu ima jedan zadatak
Mackintosh
Poseri im se svima u usta kad tamo dodjes
enko
Amare ,prvo navrati u travnik pa poseri ovog makija pa sta ostane nas.
Mackintosh
@enko Ne vrijedjaj mi Travnik je*em ti sumpor!
shzloshzlo
SRETNO. MAJSTORE, vjerujem da ces postici sa ovim Velezom mnogo vise nego je Fedja postigao jer ces imati mogućnost da RADIŠ kako najbolje znaš, bez neposluha i neredovne plate.
djenanj
Dobrodošao i sretno ti bilo s nama a i nama s tobom. Da narednu sezonu i titulu osvojimo !!! Forzza Velež
Mostarac94
Amar amar osim osim
Realist
Hahahahahahahahhajajaha. Hahahahajahajahahhaahha hahahahahahah hahahahahahahahhajajaha hahahahajajajahahhahajahahahahahahahahahahqhahqhahahqh. A bruke ove.
enko
Samo tibsviraj gusle ,cuvaj ovce i hajkaj.
King_Kenny
...??? ovaj ce ih u kantonalnu poslati.
enko
King i mi cemo tebe poslati u kantonalnu ali bolnicu .
velez mo
VELEZ
Idemo po titulu ?
Eduard
Pljacka u najavi
SeoRusilac
Dobrodošao Amare
Gr0hot
Morž je stigao!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.