Prevljak nastavio sa golovima, ali to puno ne pomaže Eupenu

Anderlecht bio ubjedljiv

Prevljak nastavio sa golovima, ali to puno ne pomaže Eupenu

H. Zilić

Bh. napadač Smail Prevljak nastavio je sa golgeterskom serijom, ali nažalost njegov Eupen je upisao još jedan visok poraz.

Anderlecht je savladao Eupen sa 4:1, a Prevljak je psotigao pogodak u 13. minuti meča na asistenciju Peetersa, to je bilo za rezultat 2:1.

Za Anderlecht dva gola postigao je Zirkzee u trećoj i 2-4 minuti, Kouame je pogodio u semdoj minuti, a Raman u 88. minuti meča.

Prevljak je sada na brojci od sedam pogodaka u prvenstvu, međutim Eupen tone sve niže i sada su na 15. mjestu sa 27 bodova i ne znaju za trijumf u posljednjih pet mečeva.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Ipak Eupen će imati priliku u revanšu polufinala Kupa upravo protiv Anderlechta da izbori plasman u historijsko finale.

Top Komentari

Malmi_Suomi
Strašni Eupen i Smail Prevljak izgubiše tek tako . Strašni Eupen što žari i pali Europom. Pa jah
2 2
Goran86
Bolji od L.de Jonga. Moze na ljeto zamijena ?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi