Barcelona, ​​Stuttgart i Porto su najisplativije opcije

Mozzart daje najveće kvote na svijetu

Barcelona, ​​Stuttgart i Porto su najisplativije opcije

Sponzorski tekst

Nakon dana sa "tankom" ponudom, došlo je vrijeme za bogatiji meni. Na programu su specijalna kola u najjačim evropskim ligama, standardno je i prvenstvo i brojni Kupovi, a Mozzart kladionice su pripremile tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

edna od njih je pobjeda Barcelone protiv Osasune u Pamploni, a Mozzart daje najjači koeficijent na planeti i na trijumfu Stuttgarta u okršaju sa Herthom, kao i na pobjedu Porta na gostovanju Mafri u sklopu Kupa Portugala.

U mjesecu oktobru uplatom depozita na Mozzart nalog putem Xbona ili Klikera dobijaš 20% bonusa.

OSASUNA - BARCELONA (UTORAK, 21.30 h), DVOJKA 1.63

Barcelona se suočava sa teškim testom u Pamploni, gdje se suočava sa Osasunom u formi. Domaći tim je za vikend pobjedio Celtu Vigo sa 2-1 i zauzeo peto mjesto na tabeli i neporažen je u posljednja četiri susreta, sa tri pobjede i remijem. Barcelona je takođe uživala u pobjedi tokom vikenda, pobjedivši Almeriu sa 2-0 kod kuće i zauzela prvo mjesto u Primeri iskoristivši poraz Real Madrida. Koliko god Osasuna bila dobra posljednjih sedmica, kvalitet Barcelone je veći, a zanimljivo je da je ekipa Pamplone imala 2-3 u 10 od svojih 13 mečeva ove sezone.

STUTTGART - HERTHA (TOREK, 20.30), KEC 2,10

Stuttgart nije loš na domaćem terenu i odnedavno je osvajao bodove isključivo kod kuće. Tamo su Švabe prilično agresivne i dobili su tri utakmice zaredom, uvijek stvarajući veliku opasnost pred golom protivnika. Međutim, neuspjesi u gostima do sada su spriječili tim da napusti zonu ispadanja i u odnosu na Herthu je inferioran samo po dodatnim pokazateljima. Hertha nije imala sreće u posljednja dva kola i nije uspjela postići pozitivan ishod ni u jednom od ovih mečeva. Berlinski tim poražen je u obračunu sa Werderom iz Bremena (0:1), a potom i protiv Bayerna (2:3). Ovi propusti su Staru damu gurnuli na 15. poziciju.

MAFRA - PORTO (UTORAK, 21.45), DVOJKA 1.25

Potražite više informacija na temu La Liga:

U potrazi za trećom uzastopnom pobjedom po prvi put od novembra 2021. godine, Mafra će u utorak ugostiti Porto u četvrtom kolu Kupa Portugala. Zmajevi su svoju odbranu trofeja u Kupu započeli ubjedljivom pobjedom od 6-0 nad Anadijom prošlog mjeseca, a neporaženi su u šest uzastopnih utakmica u svim takmičenjima. Mafra je drugoligaš i nalazi se na 11. mjestu takmičenja sa 15 bodova nakon 12 kola, dok je Porto kiksao u Primeiri i zaostaje osam bodova za vodećom Benfikom, ali je uspio da se plasira u nokaut fazu Lige prvaka.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.