Katalonci nastavljaju sezonu u Evropskoj ligi

Bayern s pola snage razbio Barcelonu i izbacio je iz Lige prvaka

76

Komentari (76)

Nele.
Samo se vracaju na ono mjesto gdje su bili prije ere Mesija.
Jupp
Bayern masinerija teska. Realno, pored Real-a i Chelsea nemaju konkurenciju nikakvu. Ajax-u svaka cast, mogli bi daleko dogurati!
Arnel925
Hahahah Qurcalona
user1630607937
Tu je Barseloni i mjesto
Mele
Zar nisam napisao neki dan da ce i sa rezervnim timom Bayern ih poderati ..Ova Barsa treba mnogo vise od L de Jonga da bi pobijedila u Minhenu.
zevs
gledaj komentara "on bih" "ti bih", hahaha hebem vam učiteljicu
pjanke.sa
A sta ces pasa, nepismena nam djeca. I takvi ce za 10 godina ili cak i manje da vode ovu drzavu. Nema nam napretka burazeru jos 50 godina sigurno.
Jasminn
Fali njima 9ka. Ne Olmo ili Sane ili Torres vec 9ka. I fali ovoj djeci u vezi godina dana da sazriju. A za sad ovo je maksimum sto mozes dobiti od njih
Malmi_Suomi
JAMAL MUSIALA br. 42 yesssssss neka ispade i Pjanićeva Barcelona. Jbga hoćete da glumite gigante? Eh EVO VAM GA , opet - :)))) BAYERN!!
DamirS
Otkad ja govorim da Koeman nije toliko loš trener. Ali smo ga zamrzili jer je (sasvim opravdano) poslao Pjanića na klupu. A ovoj Barci ne može pomoći ni Pep ni Klopp a kamoli Xavi. Dok je Messi igrao nije se vidjelo koliko su loši a sada kad ga nema se vidi da je to ekipa sastavljena od panjeva.
Barca.forever
Hahahahhahahahahahhahahahah ja crko od šege D:
ubnt
Navijac sam Reala , ali zao mi je Barcelone . Trebalo bi da mi je drago , ali nije . Ovo krahiranje kluba koji je bio godinama top je sramota . Na kraju , ioak mislim da je abnormalno trosenje novca presudilo . Od otpustanja Valverdea sve je krenulo niz brdo . I ovih par starkelja u prvih 11 koji smatraju da su veci od kluba .
denimen9
Ako ti je zao Barcelone, onda nisi pravi navijač!
miki30
Sad će Kind Kenny opet naći nešto. Voli komentarisati Bayern nego hl**** jesti.
Klicko
King_Kenny
@miki30 ...jbt,pa koliko se vi navijaci Bayerna hvalite pobjedama nad ovim trecerazrednim ekipama to je cudo jedno...vama je bas uzivancija gledati izivljavanje nad nedoraslim protivnicima,valjda ste navikli na to u Bayernligi...evo ja kao navijac Liverpoola se nigdje ne hvalim kako je Liverpool u najtezoj grupi razvalio sve ekipe,ja sam to ocekivao jer su slabiji i nisu imali sanse...idemo dalje...sad prizeljkujem Sporting ili Benficu da se rijesi pitanje prolaska odmah u prvoj utakmici i to je to...poslije toga moze bilo koji protivnik osim Cityja.
Sjedi 1, Niti je to najteza Grupa niti je Liverpul neki Klub, U zadnjih 30 godina 1x PL i u zadnjih 15 1x LP. Uh umori se dok nabroja sve te silne titule. Nego tu je u nekoj Formi dok je jos Klop tu. Njemu stvarno Kapa do Poda. On kad ode Liverpul ce u Sredu Tabele dje i pripada. Fol Engleska Mati i Centar Svjetskog Fudbala a onda mora doc Svabo da malo ozivi ovaj Klub. Bezveze se navijaci samo malo ponadaju i nista opet Realnost
Len
Shvati ga Miki, pa njemu treba paznja bolan. Ovo je mjesto gdje mu ja i ti damo na vaznosti. Ono je sad sretno u sebi napokon da ga neko prihvati.
King_Kenny
@Lewagolski9 ...u zadnjih 15 godina 2x LP+jos 2 finala LP...neki to nemaju u cijeloj svojoj historiji,a smatraju se velikim klubovima...Klopp kad ode,preuzima Gerrard...u EPL je zestoka konkurencija,ne osvajaju se titule kao u Bayernligi gdje se moze igrati sa drugom postavom i pobjedjivati 7:0,a prvu postavu cuvati za LP...u Engleskoj to tako ne moze.
Zato sto je Arapska Liga smotana. Evo u zadnje 4 godine 3 Siti i jednom Liverpul puste da osvoji jer sramota je da mu se produzi Post i na 40 Godina. Tamo se kupuju Prvenstva samo sto je to dobro umotano znas. Evo ove ce godine uzet Celza zato sto ovi ostali Bogatasi moraju i Abramovica nekad pustit. U Bundesligi to nemas, tamo klubovi sami sebe ruse jer umjesto da zadrze svoje najbolje igrace i budu sto jaca konkurencija Bayernu oni rade suprotno i prodaju igrace raznim klubovima u evropi, sami su sebi krivi sto nemogu neko od njih evo godinama da osvoje Bundesligau
Bravo Buraz, Ma neka malo ipak je to Fudbalski Ekspert.
Jupp
@King_Kenny dosadan si ko proljev sa tim nebuloznim konstatcijama. Eto jeste Bayern liga i sta cemo sad?
Samo dovedite masineriji iz Bayern kige sto vise Engleskih timova na punjenje, pa cete se redom poceti odjavljivati sa portala, iduci klub je Liverpool. Ide punjenje do kraja, kao i kod ovih zalosnika :)
Klicko
barsa se voli i kad gubi i kad izgubi.HALA BARCA Y NADA MAS
Strankameprati.
Propali ko celik
Skopidoo
Ma pritisak navijaca je presudio
Klicko
SUPER BAYERN SUPER BAYERN HEY HEY!!!! MIA SAN MIA!!!!!
Adrian
BogatiDijasporac
Koga bi ti ubacio kao zamjenu za povrijedjeno Albu, dzamije ti? Jbt, s ovakvim kvalitetom ce ispasti i u EL.
Adrian
To im je rang sad.
Uranija
Jest ih xavi preporodio, svaka čast
BogatiDijasporac
Jarane, Allah dz.s. da ih je preuzeo, protiv Bayerna ih ne bi preporodio.
Uranija
Barcelona je smješna i nema njoj spasa, osim ako se kakav novi Messi ne pojavi
King_Kenny
@BogatiDijasporac ...ni protiv Betisa...ni protiv Benfice.
King_Kenny
@Uranija ...pa pojavio se vec,zar nisi cuo???...Dembele je novi Messi HAHAHHAHAHHAH...
Malmi_Suomi
Nisam gledao ali mogu misliti ... Bayer im očitao lekciju " kako se igra lopte " hehehehehe
Mevliino
Ko je slago ovom Minguezi da je zna igrat hahahahah
lamonaca1
Raspala se Barca ko Jugoslavija
Klicko
Nezasluzeno.Barselona puno bolja,opasnija po gol protivnika.Sudija je unistio barselonu.
Sars33
Sta ti je ba klicko, bolji ovaj bolji onaj, bolji je onaj sa boljim rezultatom, dzaba ti igra kad 3:0 izgubise
Klicko
3 crvena i dva penala ma daj ba,o cemu ti
user1603273752
E moj klicko,treba tebe okrenut naopako i sve letvom po guzici nebil ta glupost izasla iz tebe skroz
Sloboda
Koju si ti utakmicu gledao??
King_Kenny
@Sars33 @Sloboda ...jel moguce da vi ne kontate da vas lik trola?
Sars33
@King_Kenny
Jel moguce da si ti debil?
Znam ja sta je @Klicko ne brini, Klicko, ne zna ni on za koga navija al eto nekad baci pozitivnu nekad negativnu pricu, rega lik...
Miskolizac
@Klicko da ih trola, ma gdje bih on to radio..on to i misli sto pise, jer je lud..
King_Kenny
@Sars33 ...lik vas trola ovdje mjesecima i pravi vas budalama,a vi mislite da je on glup i lud.
Sars33
@King_Kenny
Kad sam ja mislio pa makar rekao da je klicko lud ili slicno, meni lik raja, ja sa njim sve izvucem na zenzanciju jel tako @Klicko ?
Klicko
Malmi_Suomi
@King_Kenny u pravu si 100%.
Treba samo pratiti i čitati. Jbga
King_Kenny
@Malmi_Suomi ...ali fakat,lik ih trola,a oni mu se jos nakace na komentar i ozbiljno raspravljaju sa njim,a on ima se garant smije...isto kao kad im ja napisem za Penalda,a oni se prime ko saucesce...a ja kad ozbiljno pricam uvijek kazem kako je Roanldo uz Messija najbolji igrac svih vremena,meni za nijansu bolji Messi,mozda jer ga vise simpatisem jer nije arogantan i ufuran kao Ronaldo,ali nije velika razlika izmedju njih.
huizju
@King_Kenny Je li to naokolo pricas da ono sto sam ja tebi danas objasnio? xD @Klicko kralj lozi ljude ko sto ljudi loze tebe na portalu xDD
Malmi_Suomi
@King_Kenny dovoljno sam vremena na portalu da sam prvo između ostalog skontao tebe pa zbog toga ti nikad nisam napisao ni jednu ružnu riječ i evo nađi je ja ću se osunetiti još jednom hehehe.
Pa tako i @Klicko moj drug gdje ga podržavam u trolanju a " levati " se kače.
Tako jednom ne znam jesi li ti bio ovdje tj aktivan kada sam ja počeo da pišem ekavicu i kao da sam ja SRBIJANAC iz Srbije auuuuuu brateeeeee.
Oni koji su me znali od prije , smijali su se i pustili a ovi koji me nisu znali ajiiiiiii jbt pa to je pakao bio. Prvo bilo je : ti srbine idi odavde nije ti mjesto ovdje itd itd itd a onda sam se jedva izvukao da kažem i objasnim da sam bolan NAŠ BH BRAT.
Hajde idem se spremati i piti kafu pa se mora na posao lagano. Nemam ništa protiv pekara ali ko da sam pekar jbt hahahaha. Haj vozdra
Nele.
Ostaje nada da si sarkastican u suprotnom se brinem za tvoje zdravlje.
Emin_Podzic
Klickoooo gdje si sadddd
user1606950187
Vratit ce se barcelona za 5 godina samo se vi rugajte djeco
nedyim_SA1946
E sad ide pad Barce, sljedeće sezone neće igrat LP svakako...
Nermino
Haha ma nemoj to vec sad znas ima da se igra koliko hoces do kraja seljo
kurjak
@ogs Ti druže usra i šefa i stanicu.
King_Kenny
@ogs ...bio nekoliko godina mozda...prije toga bili niko i nista,sada se opet vracaju na to da budu niko i nista...do pojave nekog novog Ronaldinha i Messija,za jedno 100 godina.
Malmi_Suomi
@King_Kenny teško buraz da se iko pojavi kao njih dvojica .
Šta će sada Pjanić jbte?? Hahahah
Malmi_Suomi
@ogs kakve sada veze ima Liverpool gigant zadnjih godina sa propalom Barcelonom?
Ne ljuti se ali Barça je PROPALA DEFINITIVNO!!! A Liverpool igra ATOMSKI nogomet. Pozz
King_Kenny
@ogs ...jel to opet trebam objasnjavati ko je bio Liverpool u proslosti,a ko je bila Barcelona?...vec sam to pisao ovdje...do 1991.ni jedne titule LP,a i ta osvojena na g*zove protiv Sampdorije na produzetke,u vrijeme najvece krize europskog klupskog fudbala,kada su engleski klubovi bili izbaceni i kada su titule LP osvajali patuljci tipa Zvezde,PSV-a,Steaue,Marseillea...sve sto su napravili u Europi desilo se od 2005-2015 u eri Messija,Xavija,Inieste...to je ta jedna generacija koja se vise nece ponoviti za 200 godina...tada su djeca masovno pocela navijati za Barcelonu,misleci da je to najveci svjetski klub ne poznajuci historiju kluba u Europskim takmicenjima...a ja se sjecam kad je tu Barcelonu u LP kantao jedan Newcastle ili Dinamo Kijev i kada nisu mogli grupu da prodju iako su imali igrace kao sto su Stoichkov ,Rivaldo,Kluivert,Luis Enrique...
huizju
@King_Kenny ti se sjecas? xD evo majstore trik pitanje! Slobodni pad ti je poslije ovoga ako ne osgovoris tacno! Ko je ekitovao u to vrijeme utakmice? Tj. na kojem si kanalu gledao to, kad se vec sjecas? Jer nemoguce je da se toga nesjecas, jer je to pobogu jako bitan detalj “kad je Barsu kantao New Castle”, tako da ces se sigurno sjetiti na kojem si kanalu gledao! Makar se ja sjecam kanala koji su ekitovali crtice zbog kojih sam bjezao kuci, a bise ne postoje!
Tesko je pitanje, jer su ukinuti ovi kanali, a gugl ti nece pomoci, da ti najavim odma xDD
Dasler
@King_Kenny a Boga ti koliko to imaš ti godina pa pamtiš Liverpool-ovu eru ili ti ga dominaciju?
Baš me zanima :)
salt_city
Da nije TPK hehe
King_Kenny
@huizju ...odlicno se i toga sjecam,na kanalu HRT su emitovane utakmice LP i tu sam ih gledao...pogotovo se dobro sjecam utakmice protic Dinamo KIjeva kod kuce koju su izgubili 0:4 kada ih je Shevchenko izbusio,pa ga je Milan kupio ako se ne varam vec sljedece sezone...znam da je branio tada za Barcelonu Vitor Baia koji mi je bio idol,jer sam tada trenirao fudbal...inace HRT tih godina prenosio i one cuvene utakmice tadasnje Croatie (Dinamo Z.) protiv Partizana,Newcastlea i Atletico Madrida...ne treba meni google,rekao sam ti vec,to treba vama djecurliji,ja se samo ponekad potpomognem da osvjezim pamcenje,ali djaba ti google ako ne znas sta treba da trazis.
King_Kenny
@Dasler ...imas na Liverpoolovim forumima snimke cijelih utakmica koje mozes da skines i gledas,neke imas i na YouTube...ne svih naravno,nego onih velikih i bitnih meceva...vjerovao ili ne,ja sam dosta tih utakmica pregledao...to je vama djeci nezamislivo,da neko gleda utakmice stare 30-40 godina,jer vi ni ove danasnje ne mozete da odgledate od pocetka do kraja...znaci ja ne pamtim tu dominaciju,nego sam se dobro informisao,citao,gledao...
Dasler
@King_Kenny ha ha ha! Daj mali ne ofiraj se živ bio! Ta si ti bolan gledao, cijele utakmice veliš? Pa ti si neviđeni bilmez sine - razmišljanje na novu petnaestogodišnjaka :)
Vrlo jasno se iz prikazanog može zaključiti da se ovdje radi o nestabilnoj osobi prije sve, dijete koje je nezadovoljno svojim godinama, želi prikazati zrelijom osobom popraćeno uz učestalo umetanje rečenica "vi djeca/vama djeci.." Tvoje psihološko stanje je zabrinjavajuće, prihvati svoje godine, ne moraš neistine iznositi da si jedan od "starih navijača" Liverpool-a itd
Realno, niti ti ko vjeruje, niti si kome zanimljiv, niti si kome zabavan, niti koga zanima ono što pišeš, ovdje ljudi svašta pišu i ovaj portal služi za ubijanje dosade, a tvojim dolaskom na portal počela je da kruži negativna energija u smislu psovki, vrijeđanja, omalovažanja.
Tako da zaista nema potrebe da se na nekom portalu gdje se ljudi ne poznaju niti postoji mogućnost da se upoznaju, predstavljaš lažno. Jer ja 90-te recimo pamtim odlično, ratno stanje, neimaština itd i nemam potrebu ovdje govoriti nekome koliko imam godina niti me interesuju tuđe godine, ovdje je tema SPORT!
Dasler
@King_Kenny
Ja kad sam gledao PL dok je United harao, ti si gurao tutu u rikvers (inače stara fora, možeš čuti samo od nas malo starijih od tebe ;) ), a da ne govorim da klikere uživo nisi vidio, 1000000% ;)
Uživaj u ostatku dana, pokušaj da se ne svađaš sa ljudima ovdje i ne predstavljaš lažno.
A ja ti obećavam da ti se više neću javljati, jer si NEINTERESANTAN ;)
King_Kenny
@Dasler ...znas koliko to mene dotice i koliko se sikiram sto vi meni ne vjerujete,sto vam nisam zabavan i zanimljiv...meni neko kad nije zanimljiv ja ga ignorisem,a ne kacim mu se na komentare non stop i ne nabijam mu 10 000+ notifikacija koliko ih ja trenutno imam...pogledaj koliki si ti komentar napisao samo da meni odgovoris,u stvari 2 si cak napisao...i opet ces mi se nakaciti na komentar cim stignes...evo procitaj komentar gore iznad,ko se to mladji od 30+ godina sjeca da se Dinamo Z. zvao Croatia,utakmica LP na HRT,utakmice Croatije (sa Edinom Mujcinom) protiv Partizana,Franje Tudzmana u VIP lozi,utakmice protiv Newcastlea i produzetaka,gola onog cele Temura Ketsbaie,utakmica protiv Atletico Madrida za koji su igrali Kiko,Caminero,Molina,Bejbl...itd itd...i da,ja imam 15 godina hahahhahaha...evo ti ovog @Malmi_Suomi ,on je izgleda stariji lik,on se sigurno sjeca ovoga sto sam nabrojao...ti se toga ne sjecas sigurno cim mislis da je "guranje tute u rikverc" fazon za koji zna samo "stara raja"...budi pozdravljen,a ne sumnjam da ces mi visiti na komentarima i ubuduce,iako pises samo budalastine i brukas se svojim neznanjem.
kurjak
Bila jednom jedna Barcelona.
BogatiDijasporac
Da, 15 godina dominirala ... pad neminovan. Ne znaju se oporaviti nakon odlaska Messija. Lik ih je finansijski (godinama) ukopao.
user1607499935
Bogati, Barca je propala zbog transfera Grizmanna (135), Dembelea (135), Coutinha (120), de Jonga (86), Pjanića (60) itd. Samo na njih su dali 536 miliona. A sad plate (bruto iznos). Griezmann 34 miliona, Coutinho 24, Busquets 22, Pique 20, Alba i Dembele po 20, de Jong 16, Umtiti 14. A Grizmann je u Barci 2 godine to je gubitak od 68 miliona, Coutinho je u Barci 3 godine to je gubitak 72 M, Dembele 4 godine to je 80 M, de Jong 2 godine to je 32 M, Umtiti 5 godina to je 70 M. A Busquets, Pique i Alba su zbog plata u samo zadnje 3 sezone koštali Barcu zajedno 186 M. Samo na plate ovih igrača, Barca je izgubila još 508 miliona. Samo na plate ovih igrača i na dovođenje gore pomenutih Barca je potrošila preko MILIJARDU EURA. A gdje je tu još 20-ak igrača koji su plaćeni po 20,30,40 miliona. A Messi je fudbalski brend. Nije dobio ni pola onog sto je Barca zaradila na njemu. Barcelona ce izgubiti bas mnogo u finansijskom smislu odlaskom Messija. Tu su i razni sponzori, manja prodaja dresova, manja cijena ulaznica na Camp Nou jer više nisu atraktivni za gledanje itd. Opcenito citava Spanska liga je na gubitku jer ce im pasti gledanost i dobijat ce manje para i od TV prava. Takodjer i drzava Spanija gubi oko 100 miliona jer im Messi placa porez, a porez u Spaniji je 52%. Bukvalno su svi na gubitku.
Maxinjo22
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.