Kakva promjena kvote: Zmajevi ponovo favoriti protiv Irana
Foto - EPA

Kakva promjena kvote: Zmajevi ponovo favoriti protiv Irana

Midhat Šljivak

Reprezentacija Bosne i Hercegovine od 18 sati igra prijateljski meč na stadionu Koševo protiv selekcije Irana.

Ovaj meč ne privlači toliko pažnje bh. javnosti. Mnogi navijači BiH ističu da je meč bio i nepotreban, ali za kladioničare bi on mogao biti itekako dobar.

U prethodna dva dana kvote na ovaj meč su se konstantno mijenjale. Prvobitno je BiH bila blagi favorit, da bi jučer i danas u jutarnjim satima Iran imao nešto nižu kvotu na pobjedu.

Ipak, sada su ponovo Zmajevi blagi favoriti. Vjerovatni razlog je taj što je najavljeno da će se igrati sa najboljim sastavom, pa su kladionice na kraju ipak proglasili BiH za blagog favorita.

Mozzart vam nudi mogućnost klađenja na ovaj meč. OSTAVITE OVDJE opkladu kakvu želite i uživajte od 18 sati.

Top Komentari

Tmm1987
Pa mi smo jedna ispodprosječna reprezentacija, ako bude remi to će bit iznenadjenje, i to samo zato sto je prijateljska, da je natjwcanje neko izgubili bi glatko
0 3
BiH moze pobiediti samo sledece reprezentacije: Gibraltar, Farska Ostrva, Malta, Andora, San Marino, Lihtenstajn i San Marino. Moja prognoza BiH vs Iran 2 : 3, dakle pobijeda Irana.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.