Džekin "mlađ brat" oduševio Tursku, konačno je svima pokazao kakvu magiju ima u nogama

Sjajan gol Undera

Džekin "mlađ brat" oduševio Tursku, konačno je svima pokazao kakvu magiju ima u nogama

Endin Čaušević

Fudbaleri Fenerbahčea igraju trenutno u gostima protiv Kayserispora meč 17. kola turske Superlige, a utakmica za velikana iz Istanbula nije mogla bolje početi.

Poznato je da Ismail Kartal večeras nije mogao da računa na Edina Džeku koji je prošle sedmice zadobio lakšu povredu, te je odlučeno da Dijamant neće rizikovati.

Džeko je ostao u Istanbulu i bit će spreman za dva okršaja protiv Galatasarayja koja očekuju Fenerbahče u narednim danima.

Međutim, šansu od prve minute nakon dugo vremena dobio je Cengiz Under, a on je to iskoristio na sjajan način.

Under se našao u centru pažnje već na startu utakmice jer je turski reprezentativac u osmoj minuti zabio odličan pogodak za vodstvo Fenera.

Fred je dodao loptu Underu, a on je sjajnim potezom prevario jednog igrača Kayserija i zatim je odlično pogodio mrežu domaćeg tima za 0:1.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Pogodak Cengiza Undera možete POGLEDATI OVDJE.

Za Undera je ovo tek osmi nastup ove sezone u Superligi i prvi pogodak za Fenerbahče. Većinu mečeva propustio je zbog problema s povredama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti