Debitovao za Napoli, a zatim saznao za veliku tragediju koju je izazvao svojim ulaskom u igru

Preminula baka

Debitovao za Napoli, a zatim saznao za veliku tragediju koju je izazvao svojim ulaskom u igru

E. Škorić
Teme:

Gianluca Gaetano je proživio i sreću i tugu u istom danu.

Ovaj mladi nogometaš iz Cimitlea (Napoli) debitovao je za Napoli protiv SPAL-a minulog vikenda u Ferrari, ali taj dan mu se ubrzo pretvorio u najgoru noćnu moru.

Naime, Gaetano je u 91. minuti ušao umjesto Callejona, a kada je 19-godišnjak dobio šansu u matičnom klubu, u njegovoj porodičnoj kući nastalo je veliko slavlje.

Njegova porodica je uz varomet i glasnu muziku slavila ovaj povijesni trenutak, ali susjedi su bili uzrujani zbog te proslave, smatrali su je pretjeranim, a onda je krenula i svađa.

Njegova baka Carmela (67) pokušala je da smiri situaciju, ali je ubzro njeno srce puklo od silnog uzbuđenja, pa je nesretna žena umrla.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Obdukcija će se naknadno izvršiti, a mladi igrač je u avionu koji se vraćao za Napulj saznao tragične vijesti.

Gaetano je bio shrvan, na kraju je objavio kako će baka Carmela zauvijek biti u njegovom srcu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi