Didier Deschamps se oglasio po pitanju Paula Pogbe - Od njega želi tri stvari

Selektor Francuske o veznjaku

Didier Deschamps se oglasio po pitanju Paula Pogbe - Od njega želi tri stvari

Eldar Ganibegović

Paul Pogba nalazi se u jako teškoj situaciji nakon što je dva puta pao na doping testu. O svemu se sada oglasio i selektor reprezentacije Francuske, Didier Deschamps.

Francuski veznjak Paul Pogba u velikim je problemima. Prijeti mu suspenzija od dvije do četiri godine.

Nedavno je nalaz krvi Paula Pogbe pokazao razinu testosterona veći od dozvoljenog. To je bio razlog za privremenu suspenziju.

Veznjak je ponovio test, čekao rezultate i prije nekoliko dana ih je dobio. Fabrizio Romano je izvijestio da je pozitivan i na drugom testu.

Oglasi

To za Pogbu znači možda o kraj karijere. Jasno, ako uzmemo u obzir to da mu prijeti suspenzija od četiri godine.

Nakon svega oglasio se i selektor Francuske. Didier Deschamps je od Pogbe zatražio tristvari - osmijeh, smirenost i njegovu igru.

"Neću zauzeti kategoričan ili radikalan stav. Ne znam kako će izgledati njegova budućnost, ali očigledno će trebati vremena. Prošlo je dosta vremena otkada je Paul Pogba s nama, ne zna se šta će se dogoditi, ali se nadam da ću pronaći njegov osmijeh, njegovu smirenost i njegovu igru", rekao je Deschamps.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ostaje da vidimo šta će se desiti s Paulom Pogbom. Od prije nekoliko dana je na minimalcu u Juventusu i njegova sudbina zaista iz ove perspektive ne izgleda kao svijetla. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi