14

Komentari (14)

Bajernovac
Cudno 99 da prodje atletiko ,kao barceloni nocas protiv frankfurta cudno spanci.a sudisko +9 minuta.
Blibra
Jos uvijek places radi jedne spanske ekipe?
Nedd
Zaboravio Sime da se igralo u Mancesteru, pa da mu je bilo na kvarnjaka uvali gol pa do penala. Cak je mislio da ce proci city. Treboo si Sime biti neustrasiv u Manchesteru
enko
pogresan zakljucak,ti prenosis rijeci komentatora utakmice koji je isto krivo protumacio. Simeone je ironicno aplaudirao gvardioli i mancesteru na kukavickoj igri i otezanju sa istom .
lalinjo
Nije da nešto simpatiziram engleze,posebno neke igrače,Guardiola je odličan trener i njemu svaki respekt,Simeone kao malo dijete kad mu uzmeš igračku,ujedno arogantan i dosta često u fazi seljakluka,voli nadoljevati ulje na vatru,takav je bio i kao igrač. Poslije utakmice igrači AM kao i inače kad izgube,seljakluk na kvadrat,posebno naši balkanci.
Realist
Ovi su se englezi citavu utakmicu ponadali ko seljacine, pogotovo Foden
Ajax11
Kreten uvijek bio ovaj trener i 90% njegovi igrača isto
denimen9
Predvidjam španjolsko finale, opet.
Jupp
@denimen9 samo Real ima kvalitet i iskustvo ovo da izgura do kraja. Opekli su se na Chelsea-u, ali mislim da su zavrsili sa kiksanjem do finala.
denimen9
Ma Modrić je toliko dobar da moze sam igrati protiv sredine Citya. Samo kod nas ljudi ne vide od nacionalizma dalje od očiju
Jupp
Modric je jedan od najboljih ikada definitivno, ali ima De bruyne u Cityju koji moze napraviti razliku ma terenu. Bice zanimljiv okrsaj, ali 99% sam siguran u prolaz Real-a, te ga vidim kao osvajaca titule. Borbenost i spretnost koju pokazuje Benz na terenu nisam vidjao dugo kod nekog, pa ni kod Lewandowskog cak.
King_Kenny
@denimen9 ...Modric ne moze De Bruyneu kopacke cistiti,ako cemo realno...Modric jednom u godini napravi jednu onakvu asistenciju,a De Bruyne takvih stvari napravi u svakoj utakmici...
denimen9
De Bruyne moze samo uzeti vlažne maramice i čistiti Modrićev Ballon D'or huehue
Blibra
@King_Kenny javi se kad taj de bruyne osvoji zlatnu loptu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.