Kamera snimila Livakovićevu reakciju kada se Icardi zabio u stativu, Hrvat se nije mogao suzdržati

Argentinac je i dobro prošao

Kamera snimila Livakovićevu reakciju kada se Icardi zabio u stativu, Hrvat se nije mogao suzdržati

Endin Čaušević

Mauro Icardi sinoć je u finišu derbija Fenerbahče - Galatasaray imao bliski susret sa stativom protivničkog gola. Argentinac se zakucao u stativu gola Dominika Livakovića, a kamera je snimila i reakciju hrvatskog golmana.

Najveći turski derbi nije opravdao očekivanja fudbalske javnosti jer je okršaj Fenera i Galate završen bez golova, ali i bez pravih prilika.

Međutim, na terenu nije nedostajalo varnica i okršaja igrača ljutih rivala, a na kraju prašinu je posebno digao Mauro Icardi koji je s masincom ispod oka završio sinoćnji susret na stadionu Sukru Saracoglu.

U Galatasarayju su to pokušali iskoristiti za drugu situaciju kada je Icardi bio u duelu sa štoperom Fenera, te su poručili da je tu dobio udarac u oko i nije im sviran čist penal, ali se ispostavilo da je istina drugačija.

Icardi je prvo imao sudar glavama s jednim igračem Fenera, a nakon toga se zakucao i u stativu protivničkog gola.

Oglasi

Nakon jednog prekida argentinski napadač je glavom udario u stativu gola Fenerbahčea, a njegov udarac je odjeknuo stadionom.

To je čuo i Dominik Livaković koji nije gledao u tom pravcu, ali kada je čuo strašan udar okrenuo se i vidio da Icardi leži na podu, te mu je bilo jasno šta se desilo.

Hrvatski golman se nije mogao suzdržati i napravio je grimasu na licu jer je shvatio da je to za Icardija bilo itekako bolno.

[twitter]https://twitter.com/SevgiAsk1905/status/1739197249027002535[/twitter]

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Na kraju je Icardi poslije derbija odlučio da napravi selfie koji je Galatasaray iskoristio čini se na pogrešan način i bespotrebno samo navukao na sebe gnjev fudbalske javnosti.

Tenzije nakon derbija su itekako velike, a Fener i Galata ponovo igraju već u petak u okviru finala turskog Superkupa i jasno je da nas i tu čeka sve i svašta na terenu. Meč počinje u 18:45 sati.

Top Komentari

Uranija
Šta se nije mogao suzdržati, šta hoćeš jadan ne bio da kažeš sa ovim inteligentnim naslovom… Bože sačuvaj. Dajte nam normalan sportski portal a ne kurir pink i informer…
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti