Arsenal spreman platiti 80 miliona eura za Vlahovića, ali njegov odgovor ih iznenadio

Ne želi na Emirates

Arsenal spreman platiti 80 miliona eura za Vlahovića, ali njegov odgovor ih iznenadio

E. Čaušević

Dušan Vlahović pruža fantastične partije u dresu Fiorentine ove sezone.

Srbijanski napadač igra u odličnoj formi i oduševio je fudbalsku javnost svojim igrama u dresu kluba iz Firence.

Vlahović je u dosadašnjem dijelu sezone odigrao 13 mečeva u svim takmičenjima i zabio je već deset golova čime je privukao interes mnogih evropskih klubova.

U Fiorentini su nezadovoljni jer je Vlahović odbio da produži ugovor s ovim klubom i jasno je da bi se već u januaru mogao naći na transfer listi iako ima ugovor do ljeta 2023. godine.

Vlahović želi da pronađe novi izazov u karijeri, te se povezivao ponajviše s prelaskom u Juventus, ali čini se da od toga neće biti ništa. Također, mediji na Apeninima objavili su da je za Vlahovića zainteresovan i Arsenal.

Topnici su spremni platiti čak 80 miliona eura za srbijanskog napadača, ali loše vijesti za londonski klub su što Vlahović nema uopšte namjeru da pregovara s Arsenalom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, on želi da ide u klub koji se bori za titule u prvenstvu i evropskim takmičenjima i očito je da Arsenal nije na toj listi.

Arsenal nije jedini engleski klub koji je pokazao interes za Vlahovića jer se povezivao i s Tottenhamom gdje ga vide kao zamjenu za Harryja Kanea koji će najvjerovatnije karijeru nastaviti ove zime u Manchester Cityju.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Cuj Arsenal, meni je Vlahović za Reala
1 11
King_Kenny
...ovaj ce biti veca podvala od Luke Jovica,jedva cekam da vidim ko bi mogao da se ojadi tako sto ce dati tolike pare za ovog panja...Manchester United ima love,a transfer politika im je jad i cemer,imam osjecaj da bi oni mogli da ga iskesiraju,taman da ga uklope sa Sanchom i Maguireom,da imaju tercet skupo placenih taraba.
9 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi