Srbin je brzo zaboravio neke stvari: Vlahović odgovorom kao iz topa pomnožio s nulom Ibrahimovića!

Brzo je zaboravio čuvenu scenu

Srbin je brzo zaboravio neke stvari: Vlahović odgovorom kao iz topa pomnožio s nulom Ibrahimovića!

Admin Čaušević

Pred 23-godišnjim Dušanom Vlahovićem je još mnogo godina igranja fudbala, a već sada se može pohvaliti činjenicom da je igrao protiv nekih najvećih igrača u historiji fudbala.

Vlahović je trenutno napadač Juventusa, a potpunu afirmaciju je doživio u Fiorentini gdje je proveo tri i pol godine i stekao je reputaciju jednog od najboljih golgetera današnjice.

Jednu od najboljih partija u karijeri srpski reprezentativac je pružio prije dvije godine kada je kao napadač Viola zabio dva gola u velikoj pobjedi nad Milanom sa 4:3 i to pred očima Zlatana Ibrahimovića.

Scene kako u tunelu Artemio Franchija Srbin sa divljenjem gleda Ibrahimovića su u to vrijeme obišle društvene mreže, a poslije meča se pohvalio i specijalnim poklonom kojeg je dobio.

Vlahović se nekada divio Ibrahimoviću

"Za Vlahovića, sve najbolje", napisao je Zlatan na dresu te ga je poklonio današnjem napadaču Juventusa.

Oglasi

Ipak, čini se da je Vlahović sve brzo zaboravio. Potvrdio je to nedavni snimak kojeg je objavio Juventus na društvenoj mreži TikTok.

Naime, prvotimci Stare dame se pred jedan trening upitani ko je najbolji igrač s kojim su razmijenili dres, a Vlahović je kao iz topa rekao "Cristiano Ronaldo."

@juventus

Who got the best #jersey? 🤝👕 #juventus #swap #players

♬ suono originale - juventus

Srbin i Portugalac su jedan protiv drugog igrali na početku Vlahovićeve karijere u Seriji A, dok su se u nekoliko navrata sreli i na međunarodnom nivou.

Upravo na nekom od tih mečeva došlo je do razmjene dresova, a Beograđanin je očigledno vrlo dobro zapamtio taj trenutak.

Ronaldo i Ibrahimović su bez sumnje u elitnoj grupi najboljih igrača 21. stoljeća, a sama činjenica da je igrao protiv takvih fudalskih veličina je već sada veliki uspjeh za Srbina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zanimljivo da su Ibrahimović i Ronaldo jedan dio svoje karijere proveli igrajući za Juventus čiji je Vlahović trenutno član.

Šveđanin bh. korijena je osvajao titule s Bianconerima 2005. i 2006. godine koje su poslije (ne)opravdano oduzete zbog afere Calciopoli, dok je i sadašnji član saudijskog Al Nassra bio osvajač Scudetta s Bianconerima. Vlahović se sigurno nada istom uspjehu.

Top Komentari

rossoneri83sa
Vlahović pomnožio s nulom Ibrahimovića , e mati moja kakve vi gluposti pišete.
2 0
BosanskaSvedska
A joj vlah na aparatima
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi