Džeko dobio 'konkurenciju' pred meč u Ligi prvaka

Correa se vratio u tim

Džeko dobio 'konkurenciju' pred meč u Ligi prvaka

E. Škorić

Inter će nakon poraza od Real Madrida prve bodove u grupnoj fazi Lige prvaka tražiti na gostovanju kod Šahtara u utorak od 18:45 sati.

Inter svakako ima ulogu favorita iako se Šahtar bezbroj puta pokazao kao nagazna mina i za veće timove od prvaka Italije, ali ako ima želju da prođe dalje, sutra Inter nema pravo na poraz.

Trenre Simone Inzaghi dobio je lijepe vijesti pred polazak u Ukrajinu, pošto su se od povreda oporavili Joaquin Correa i Arturo Vidal.

Oni su se našli na popisu 23 putnika za Ukrajinu. Vidal je propustio tri posljednje utakmice zbog povrede, a Correa nije igrao protiv Fiorentine i Atalante.

Potražite više informacija na temu Serie A:

I dalje je odsutan veznjak Stefano Sensi, koji se vratio trenažnom procesu, ali tek nakon reprezentativne pauze će biti fit za takmičarske utakmice.

Naš Edin Džeko trebao bi sutra ponovo dobiti šansu uz Lautara Martineza, mada nije isključeno da i Correa zaigra od prve minute, ali to je već na Inzaghiju.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1582456981
Zar Dzeko ima konkurenciju????
8 0
Marco_Materazzi
Dzeko i Correa nisu isti tip napadaca, tako da Lautaro je dobio konkurenciju!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi