Džeko je zabio za Fener, ali nakon utakmice pravi hit bio je Jose Mourinho
FOTO: EPA

Možda i očekivano

Džeko je zabio za Fener, ali nakon utakmice pravi hit bio je Jose Mourinho

Esmer Oštraković

Prijateljsku utakmicu u Sloveniji odigrale su ekipe Fenerbahčea i Petrolula iz Rumunije, a nakon preokreta ekipa iz Turske slavila je sa 2:1.

Bila je ovo prva utakmica Fenerbahčea pod vodstvom Josea Mourinha i upisana je pobjeda protiv tima iz Rumunije.

Poveli su Rumuni u 35. minuti kada je Bratu matirao golmana Fenerbahčea za vodsvo svoje ekipe.

Poravnanje Fenerbahčeu donio je reprezentativac Bosne i Hercegovine, Edin Džeko, golom u 41. minuti.

Oglasi

Pobjedu turskoj ekipi donio je Zajc golom u 59. minuti susreta.

Nakon utakmice viđena je prava "Mourinho-mania" u izvedbi igrača Petrolula koji su odmah krenuli prema legendarnom treneru.

Naime, nije njih previše zanimao današnji poraz nego su svi u glavi imali samo jednu stvar, a to je fotografija sa Mourinhom.

Odmah su krenuli svi prema legendarnom treneru kako bi se fotografisali sa njim i tako imali uspomenu na ovaj susret.

Sigurno je da će ovakve stvari postati dosta česte kada je riječ o prijateljskim utkamicama Fenerbahčea sa "manjim" ekipama.

Top Komentari

BoSniaN_BuLL
Mrzim sto je otisao u tursku ligu, da je u italiji ostao u manjem klubu ili u njemackoj u manjem klubu ali ne volim nekako tu tursku ligu, jer mi nije nikako interesantna, sve utakmice sam pratio od dzeke prije turske SVE, ali otkad je u turskoj samo jednu utakmicu gledao i to onu protiv galatasaraja kada su pobjedili sa crvenim kartonom i samo 5 minuta igrao, usao pred kraj!
0 0
BoSniaN_BuLL
Dzeko nije normalan igrac jedna dugo i zabije! Nikad necemo imati takvog napadaca vise ali ipak za reprezentaciju nije vise, sta nam vrijedi ako sve utakmice dobijemo s njim a na kraju se oprosti i drugi napadac mora igrati, sto nije uigran sta ostalim igracima! Ali niko nezna zabiti kao on, po meni najefikasniji napadac sto postoji!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi