Edin Džeko i u samoizolaciji vrijedno trenira

Želi ostati u formi

Edin Džeko i u samoizolaciji vrijedno trenira

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Edin Džeko nedavno je saopštio da je pozitivan na koronavirus i nalazi se u izolaciji u svom domu u Rimu.

Džeko je bio pozitivan pred meč Serije A protiv Genove, te je odmah otišao u samoizolaciju. No, nažalost zbog toga je bio primoran da propusti mečeve bh. reprezentacije.

Dijamant je već neko vrijeme u izolaciji, a u ponedjeljak će se ponovo testirat. Na svu sreću on se osjeća jako dobro i nema simptoma.

Također, Džeko i kući vrijedno trenira kako bi ostao u što boljoj formi, a na Facebooku je objavio video s današnjeg treninga.

Potražite više informacija na temu Serie A:

‼️ Quarantine mode 💪🏻

Posted by Edin Džeko on Sunday, November 15, 2020
Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

belajbeg888
Dok bude sljedeci igrac njegovog kalibra proci ce jos 100 godina
7 1
Amarinho
Bilo bi glupo njemu dati jos sansu u kvalifikacijama za sp, sada je nova generacija na redu
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti