27

Komentari (27)

isko87
Prema nekim informacijama hoce u Zelju☝
C.Banks
SDA seljake sve jednog po jednog otpepati iz kluba. Hajmo
Zaccheroni
Dzemil je pokazao sta znaci ljubav,strucnost i odgovornost. Bilo kako bilo hvala
velez mo
Problem u Velezu je nesuglasica same uprave izmedu Husnica i Sose protiv Hasica,Pekusica,Elke Marica koji su finansiski i mozgom ispred ove dvojice,tako da i izbor samog trenera pao na njih dvojicu,oni su ga doveli ovi ostali su bili protiv.Samo vratiti nadleznost Hasic,Pekusicu i nece biti problema.Amar Osim koliko danas treba otici,neide,nema igre,IDI VISE
Comandini
pjanke.sa
Gdje dodje Lutvo tu trava ne raste.
krems_krems12
Opet "navijaci" ruse svoj klub i pljuju po svemu sto je dobro. Idealna sansa da jedan "rođeni" kompleksas sa tribine preuzme klub, da vidimo kako ce funkcionisati. Hajde bola' preuzmi!
lalinjo
Ne znam kako možeš pustiti tek tako čovjeka koji živi nogomet i na dispoziciji je klubu 24 sata,pa kriza je sastavni dio sporta,tek mi sada ništa nije jasno.....
hzsg
NEVJEROVATNO...!!! MORŽ OTJERAO ŠOŠEA...!!
yugopo
Nije Morz nego umisljeni navijaci,sve Sami Murinjo I Karlo Anceloti! Pa Velez ima 3 boda manje od treceplasiranog Zelje I utakmicu manje a navijaci zakukali kao da ispadamo a tek pocetak sezone. Bitno je da su igru popravili ka naprijed,Haskic proradio,Pavic dvije dobre sanse...
plemic
jedna riječ: ŠTETA
pitariistok
Rekoh na neki dan...nema gore sredine za raditi od prostora bivse drzave...tri losa i nikad valjao nisi jbt....uzasno je kakvi smo
GuiliDamou
Pa evo prilike da “onaj” pljuvac sa tribine danas preuzme funkciju i uhvati se posla! Na zalost, ovo je stanje “uma” danasnjih “kvazi” navijaca, navijaca koji uzivaju u turbulentnim situacijama i vremenu, jer, takva situacija mu je konstantno u kuci, u porodici, tako da on na drugaciju situaciju i stanje nit je navikao, nit se s njom umije nositi.
VelikiMislilac
Ma to je stoka, to su rusioci ovoga sto se izgradilo. Par losih rezultata, pa sta. Treba imenovat tog psovaca, javno ga prozvat i odstranit ga s tribine. Ako se izborimo s tim likovima spasili smo klub.
desperados
Treci put iz prve
VelikiMislilac
Bagro mostarska, stoko iz hercegovačkih zabiti i ostali ptspovci. Mislite da volite klub, a rusite ga svojim poganim jezicima, dodjete na tribinu i sve svoje zivotne frustracije izbacite na treneru i igracima. Tacno me ova atmosfera podsjeca na onu kada je Velez zadnji put ispao iz lige. Nemate pojma sta je fudbal, Juventus izgubi od Sassuola, pa sta, to je čar ove igre. FUJ stoko! Jos onako treneru pjevat, pa stid me covjeka, gospodin covjek, inteligentan, iz ugledne porodice, ono sega raja s ekipom iz New Primitivesa, najtrofejniji trener u drzavi, ne mozete ga istrpit 3 kola, kakvo gostoprimstvo, sram vas bilo. Treba se organizovat da zavede red na tribinama da se spasi ovaj klub.
SonPen1946
Koji je ovo put do sad? Haj, sutra ce je opet povuc i tako dalje
Mackintosh
Soson! hahahahahaha Jedan soson manje hahahahahahahahahahaha
zilan66
MEKI ,ali je sa tobom jedna budala vise.
Rodjeni66
Ti si budala mackintosh
Zenicanin
Jarane jesil prirodno glup il si vjezbo? Jado jadni onaj, sta se cerekas bezveze tu ko mazga
Shaba
Steta za Velez. Covjek je gospodin, profesionalac i uz to voli klub. Treba vise ovakvih ljudi nasem fudbalu. Ovakve ljude svi postuju.
SarajFK
Zar opet? Ovo mu je jubilarni deseti put.
bhpremijerliga123
Ovo se desava svako 6 mjeseci, ocekujemo jos jednom do kraja godine da napusti Velez
Comandini
E.Car
Balavci šta vi znate u životu osim pljuvati i drkati kad vidite dobru trebu!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.