Ancelotti govorio o odlasku Hazarda iz Reala: "Nikog nikad nisam zaustavljao"
Foto - EPA

Italijanski stručnjak sasvim jasan

Ancelotti govorio o odlasku Hazarda iz Reala: "Nikog nikad nisam zaustavljao"

M. Šljivak

Eden Hazard se u posljednjih nekoliko sedmica povezuje sa odlaskom iz Real Madrida.

Engleski mediji često belgijsku zvijezdu sele na Ostrvo, a kao potencijalne destinacije spominju se njegov bivši klub Chelsea, ali i najbogatiji tim svijeta Newcastle.

O eventualnom odlasku Hazarda u januarskom prelaznom roku danas je na press konferenciji govorio trener Real Madrida Carlo Ancelotti.

"Nikad u trenerskoj karijeri nisam zaustavio igrača koji želi otići. Što se mene tiče, nema nikakve dileme. Ako igrač želi da ode, on će otići. Nema tu previše dileme", rekao je Ancelotti.

Eden Hazard stigao je u Real Madrid u junu 2019. godine za preko 100 miliona eura i od njega su navijači španskog velikana očekivali velike stvari.

Međutim, povrede su 30-godišnjeg Belgijanca uništavale i on nikako nije mogao da pokaže sve što zna. Tako je dosad odigrao samo 52 utakmice za kraljevski klub i postigao je pet pogodaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Hoće li u januaru i dalje biti član Kraljeva iz Madrida, ostaje nam da vidimo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Real je toliko jak da im ni Bale ni Hazard ne trebaju. Golemo!
5 3
user1585859035
On vise nije dobar ni za klupe
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi