Ugledni, ali posrnuli velikan želi Edina Džeku!

Hoće li Dijamant pristati?

Ugledni, ali posrnuli velikan želi Edina Džeku!

Admin Čaušević

Edin Džeku je novu sezonu u Interu počeo sasvim solidno. 

Džeko je posve očekivano obje utakmice u Seriji A počeo kao rezervista, a Simon Inzaghi mu je dao priliku s klupe protiv Leccea i Spezije.

Minulog vikenda ukazanu priliku je iskoristio vrlo dobro pošto je upisao asistenciju Joaquinu Correi u ubjedljivom trijumfu Nerazzurra.

Povratkom Romelua Lukakua postalo je jasno da će kapiten bh. reprezentacije u svim najvažnijim mečevima priliku čekati sa klupe i da će rijetko biti starter.

Tokom proteklih sedmica dosta toga je rečeno o mogućem odlasku Dijamanta sa Giuseppe Meazze što se do sada nije desilo, ali i ne znači da se neće desiti.

Naime, u utorak su pojedini italijanski mediji poput Calciamercata u eter pustili vijest o mogućem Džekinom odlasku iz Intera u posljednjim danima prijelaznog roka.

Oglasi

Everton, ugledni, ali i posrnuli engleski velikan, je u potrazi za napadačem. Džeko se odlično uklapa u karakteristike igrača kakvog žele Karamele.

Opcije pored Džeke još su Andrea Belotti koji se obećao Romi, te Marko Arnautović koji za sada ne želi otići iz Bologne.

Međutim, teško je vjerovati da će se Džeko u posljednjim danima prijelaznog roka vratiti u Premiership gdje je igrao odlično kao član Manchester Cityja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iskusni Sarajlija je tokom ljeta odbio razne ponude, prije svih Valencije, Juventusa i Borussije Dortmund te sigurno nema ni razloga da mijenja sredinu pred zatvaranje fudbalske pijace.

Inače, Džeko još ove sezone ima ugovor sa Interom, a prema ranijim navodima Nerazzurri mu, barem za sada, nemaju namjeru ponuditi nastavak saradanje.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...kad nestane vijesti za pisanje tu su uvijek stari dobri Dzeko i Pjanic ko kecevi u rukavu...uvijek spremni za transfer,traze ih na svakom kontinentu...
6 0
hamdi kurtes
pa zar kloc nije u Realu??
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi