26

Komentari (26)

roki-rokic
Edine volim te kao sina ali bolan sto ti ovo treba.Pa znas sam da je najgori selektor koji je bio na klupi.Neznam je li zbog toga sto imas najvecu slobodu kod njega ili nesto drugo.Razocaro si me moj Edine.
Edis_91
Pa Džeko ako je tako gdje su rezultati...do koga je onda...gdje problem ???
user1647539682
Dzeko ne kaki, vodi ga kuci neka ti trenira onog malog...
GuiliDamou
Čitam komentare i kontam… Jbt, pa nama ni Džeko nevalja, šta je pogano u nama ovako majko mila…
huba
Možda je Edin u pravu, mozda Petev nije kriv ali su onda igrači krivi sigurno..
user1644415954
Ima dosta i tvoga masla za neuspijeh lažni patrioto. Zašto se ne ugledaš na kolege iz komšiluka i bufeš na strani države, a ne onih köji je ruše!!!
user1647189634
Dzeko ne seri...Da smo dobri bili pobjedili bi svaku utakmicu... To što vama odgovara ovaj za kafanu...
Soni
Vidi Dzeke kako se uklopio sa savezom ma bravo bar si iskreno rekao da ****a podrzavas.
makelele
Od ghovana se ne pravi pita... realno kakve mi to mlade igrace tocno imamo koji zasluzuju sansu? Nikad gori nismo bili sto se tice broja kvalitetnih igraca. Nemamo nijednog igraca gdje de moze reci da je potencijalna svjetska klasa. Ahmedhodzic nije nista posebno, solidan igrac i nista vise, daleko od Seville, Leverkuzena, Torina i slicnih ekipa.
realista1982
Dobar je kad ti ugađa...(Adilovic)
Zulfikar
Dzeko drag si mi ali cemu vrijeme tome vakat..
Comandini
Druzi se s Adilovicem...
Dinouz
Neznam samo o kakvom podmladjivanju pricas?????koliko imamo igraca ispod 22 godine??slovom i brojem..nijednog..najmladji anel ahmedhodzic 23 god i ti onda pricas o podmladjivanju...godinama se isti provlace, nemamo napadaca ako izuzmes demirovica ispod 27 god, pa kako praviti ekipu, oko koga? Nemam pojma....
E.Car
Pa nemamo boljih. Budimo realni kakvi su nam igrači rezultati su ekvivalentni tome.
Tas14
Necemo napredovati u igri dok ne promjenimo formafiju 3-5-2. Vazda nam škripi na sredini terena i nema šansi
Fixa
Slazem se u potpunosti, 3 5 2 je cisto smece bez sredine terena nema fudbala.Nije mi jasno kako ne vide to.
ja.hondo
Cekam dan kad ce se Seferovic otvoriti i otkriti razlog zasto je odbio BiH
Mowzilla
On je jos onda tvrdio da ga niko iz saveza nikad nije kontaktirao...
bhpremijerliga123
Drago mi je da i ostali pocinju uvidjati da je i Dzeko nista vise nego poltron i zapitajte se dobro sto on kao kapiten nikad nije nista rekao protiv opijanja, Ilidze, slavlja svako okupljanje. Jednostavno jer je uz Pjanica pokretac svega toga.
vedin
@bhpremijerliga123 zbog Dzeke se i okupljaju na Ilidzi da se mogu opijati. Nije Pjanic pokretac svega toga vec je usao u Dzekinu ekipu koju je ranije predvodio sa Spahicem, Misketom, Hasagicem, Ibricicem... Sve profesionalce koji se nisu opijali su rastjerali od Lulica, Medunjanina, Ibisevica pa na kraju do Begovica. Sta mislite zasto je na golu Seehic? Zasto je Adi Adilovic trener golmana, brat njegovog Jarana Eldina? Zasto mnogi bivsi igraci koji su zasluzili ne mogu blizu reprezentacije i saveza. Mnogo toga, htjeli mi priznati ili ne, odredjuje Edin Dzeko.
Ajax11
Ja vam kazem , kakvi god bili kada se ovaj Dzeko oprosti, interno će igrači to slaviti 3 dana i 3 noći ! Prodisati će neki od njih !
E.Car
Kad se Dzeko oprosti tek ćemo tada vidjeti koliko smo loši!
E.Car - Dzeko vise ne pruza partije u Interu koje se ocekuju od njega, sve ima svoje vrijeme i trajanje, sad Dzeko nece biti nikom od koristi, jer ne moze vise igrati kao sto je igrao, godine su u pitanju. Dzeko ovakav kakav jest nije od velike fajde ni reprezentaciji BH, sve bude i prodje. Hvala m ipak za sve ono ranije sto je dao za reprezentaciju BH.
celikze
Dzeko nemoj kvariti sve ono sto si izgradio.Pusti Peteva toliko je dobar da jedini sa Dinamom nije bio prvak lipe nase.Tacno nije sve do trenera do igraca saveza sve to stoji ali i on je los do bola.
Deepy
Petev je jako los trener. Steta da se trose ciklusi s njim na celu...
fukaraslana
Dzeko sta ti ovo treba braniti jednog poltrona i amatera Peteva . Nikada nisam ni jednu rijec napisao protiv tebe ali danas kazem STO CE TI OVO DZEKO
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.