Edin Džeko se opustio nakon meča u Mariboru, nije teško pogoditi ko mu je pravio društvo

Nakon novog uspjeha

Edin Džeko se opustio nakon meča u Mariboru, nije teško pogoditi ko mu je pravio društvo

Edmir Škorić

Nogometaši Fenerbahčea sinoć su se plasirali u play-off Konferencijske lige pošto su ponovo slavili nad Mariborom. Nakon 3:1 u Istanbulu, sinoć u Ljudskom vrtu bilo je 3:0 za turskog velikana.

Fener je bez većih problema došao do pobjede u meču koji je otišao u sjenu navijačkih nereda zbog čega je isti prekinut sredinom drugog dijela.

Bh. reprezentativac je odmarao odlukom trenera i nije ulazio u igru, ali je nakon utakmice odlučio da se opusti u jednom lokalnom ugostiteljskom objektu.

Džeki su društvo pravili njegovi saigrači, Srbin Dušan Tadić i Slovenac Miha Zajc, te Slovenac koji nastupa za Maribor, iskusni Josip Iličić.

Ekipa Fenera je, prema pisanju slovenskog portala Nogomania.rs, ostala dan duže u Mariboru, smještena u hotel Habakuk, pa su Balkanci iskoristili priliku da se nađu i provesele.

Oglasi

Društvo je uživalo u piću i narodnoj muzici, a vjerujemo da će se naknadno na internetu pojaviti i neki snimci ovog zanimljivog druženja.

I dok se Maribor oprostio od Evrope, Feneru slijedi težak ispit u play-offu. Već u četvrtak igraju prtoiv meč protiv nizozemskog Twentea.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Turski velikan dobro se pojačao ovog ljeta sa željom da osvoji titulu, a počelo je pobjedom nad Gaziantepom prošlog vikenda uz dva gola Džeke. Novu prvenstvenu utakmicu Fener igra u ponedjeljak u gostima kod Samsunspora.

S obzirom na to da je odmorio u četvrtak navečer, za očekivati je Edina da sa kapitenskom trakom povede Fener prema novoj pobjedi.

Top Komentari

Prde Dzeko u Kapal carsiji onako mahnut, ma nemere se dahnut, cudime da sportssportba ne pise o tome.
2 1
Kugla
Dzeko je obicna smrdljiva prodana dusa pljuno na drzavljanstvo BiH zbog Hrvatskog zato ako imalo volite BiH nemojte vise pisati o ovom pokvarenjaku
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi