Edin Džeko u probranom društvu na večeri u Milanu

Nekada se treba malo i opustiti

Edin Džeko u probranom društvu na večeri u Milanu

Endin Čaušević

Bh. napadač Edin Džeko igra u fantastičnoj formi od prelaska u Inter.

Džeko je nakon šest sezona odlučio da napusti Romu i karijeru nastavi u dresu Intera što je bio odličan potez jer igra u sjajnoj formi u svom novom klubu.

Dijamant je prije nekoliko dana odigrao tek par minuta u završnici meča protiv Empolija, ali očekuje se da će u nedjelju biti na terenu od prve minute na utakmici protiv Udinesea.

Džekin prijatelj Eldin Adilović odlučio ga je posjetiti u Milanu, te je sinoć objavio odličnu fotografiju s večere.

Oni su odlučili da večeraju u jednom poznatom restoranu u Milanu, a s njima u društvu bili su još Josip Iličić i Hakan Calhanoglu.

Može biti slika sljedećeg: 4 osobe, uključujući Eldin Adilovic, ljudi sjede i u zatvorenom

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iličić i Džeko su veoma dobri prijatelji, a očito da se u to dobro uklopio i Calhanoglu koji je također ovog ljeta stigao u Inter.

Kao što smo već naveli Džeko i Calhanoglu će na teren ponovo već u nedjelju kada će Inter na svom terenu dočekati Udinese. Ovaj meč igra se od 12:30 sati, a već su poznate i kvote za ovu utakmicu koje možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice WWin i to OVDJE.

Top Komentari

haris1000
Ako može napišite sta je bilo predjelo, glavno jelo,desert i šta su pili,i da.koliki je bio račun i ko je platio,hvala.
4 4
Zulfikar
Kazu da je Adilovica protjeralo poslje vecere, navodno je zaštopao wc šolju.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti