Džeko od prve minute napada Fiorentinu!

Kao što se i očekivalo

Džeko od prve minute napada Fiorentinu!

S. Grebović

Inter će večeras u okviru 5. kola talijanske Serie A gostovati kod Fiorentine.

Edin Džeko u utakmici prošlog kola protiv Bologne nije bio u početnoj postavi Intera, ali je spletom okolnosti zbog povrede zamijenio Correu.

Kapiten naše reprezentacije se po ulasku u igru postigao dva gola, a za večeras je Simeone Inzaghi odlučio da ga vrati u prvih 11.

Prvak Italije će meč protiv Fiorentine početi u sastavu: Handanovič, Škriniar, De Vrij, Bastoni, Darmian, Barella, Brozović, Calhanoglu, Perišić, Lautaro, Džeko.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

Malmi_Suomi
Pa odmori malo Džeku Inzaghi yebo ga ti. Imaš još igrača osim Edina. Lijepo je što igra skoro svaku tekmu , ali i odmora mu treba .
3 5
King_Kenny
...gleda mi se Inter i Dzeko,a Liverpool u istom terminu...kakvo sranje.
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi