Jesu li promašaji protiv Torina koštali Džeku prve postave u Interu?

Evo najava iz Italije

Jesu li promašaji protiv Torina koštali Džeku prve postave u Interu?

Eldar Ganibegović

Inter je u 29. kolu Serije A remizirao kod Torina i zakomplikovao sebi život u borbi za odbranu naslova prvaka Italije.

Utakmicu u Torinu obilježilo je i nekoliko promašaja Edina Džeke koji se ipak na kraju na neki način iskupio s obzirom na to da je asistirao Alexisu Sanchezu koji je za remi i bod pogodio u trećoj minuti sudijske nadoknade.

Podsjetimo, gol za vodstvo Torina postigao je Bremer u 12. minuti.

U 30. kolu ekipa Simonea Inzaghija na Giuseppe Meazzi dočekat će Fiorentinu i pod imperativom su pobjede.

Prema najavama italijanskih medija, ova utakmica Edina Džeku neće koštati prve postave, te mu trener Simone Inzaghi i dalje najviše vjeruje od svih napadača koje ima na raspolaganju.

Tako bi na teren protiv Viole Inzaghi trebao poslati sljedećih 11 igrača:

Oglasi

Handanović; Skriniar, D'Ambrosio, Bastoni; Dumfries, Barella, Calhanoglu, Vidal, Perišić; Martinez, Džeko.

Može biti slika sljedećeg: 11 ljudi i tekst

Edin Džeko, koji je jučer proslavio 36. rođendan, ove je sezone u dresu Intera odigrao 38 utakmica, postigao 16 golova i dodao devet asistencija, a u januaru je osvojio i svoj prvi trofej u Italiji - Superkup.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Inter se trenutno nalazi na trećem mjestu Serije A sa 59 bodova. Milan ima 63, drugi je Napoli sa 60, ali Inter ima utakmicu manje koju naknadno treba da odigra protiv Bologne.

Utakmica Inter - Fiorentina na rasporedu je sutra od 18 sati. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BogatiDijasporac
I neka je, kad onakvr sanse fula. Dosao je kao spic, da daje golove, ne da glumi sredinu. Primi loptu na pola terena i umre do sesnesterca.
2 2
Sutra novo prosipanje bodova protiv Fiorentine, Fiorentina ce makar uzeti bod, bori se za šestu poziciju na tabeli koja vodi u Evropu, znam da ce poceti da pljušte minusi, ali molim vas sacekajte do sutra kad se završi tekma sa Fiorentinom jer ce to biti vrijeme kad cu dobijati lajkove.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi