"Evo mene opet, a šta ću, krenuli me golovi"
Džeko snimio video u kojem pozdravlja fana.

Zanimljiv video Edina Džeke

"Evo mene opet, a šta ću, krenuli me golovi"

Eldar Ganibegović

Ako je kome žao što nastupa pauza u klupskom fudbalu, onda je to Edin Džeko. Dijamant je uhvatio pravu formu, zabija redovno, no sada slijedi pauza za Mundijal na kojem on sa svojom Bosnom i Hercegovinom nažalost neće nastupiti.

Prije dva dana Inter je s 2:3 slavio na gostovanju kod Atalante i to je bila posljednja utakmica viceprvaka Italije u ovoj godini, s obzirom da sada slijedi Svjetsko prvenstvo.

Junak Intera bio je Edin Džeko s dva postignuta pogotka, a postigao je jedan i dodao asistenciju i u prethodnoj utakmici protiv Bologne (6:1).

Džeko je ove sezone s devet golova najbolji strijelac Intera, a ima i četiri asistencije. Šest golova i tri asistencije je upisao u Seriji A, a preostali učinak u Ligi prvaka gdje je "glavni krivac" što će Inter drugu sezonu u nizu igrati osminu finala.

Dakle, u posljednje dvije utakmice je postigao tri gola i upisao jednu asistenciju, a sada slijedi pauza.

Kako je najavio, pauzu će iskoristiti da trenira s Interom i što bolje se spremi za nastavak sezone, a slobodne dane će provesti sa svojom porodicom.

Oglasi

Juče je Džeko prošetao Milanom sa svojom suprugom Amrom, što je ona ovjekovječila fotografijom koju je objavila na Instagramu.

Tom prilikom sjeli su u jedan lokal, a Džeko je snimio video na kojem pozdravlja fana Anesa. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ćao Anese, evo mene opet. A šta ću, moram, krenuli me golovi i reko' hajde Anesu da se javim, da ga pozdravim, da mu se zahvalim. Rek'o Anes moraš zabijat' golove i Džeko zabija. Eto, samo da te pozdravim i vidimo se brzo, važi? Ćao druže", rekao je Džeko.

Top Komentari

Klicko
Merhaba naš gačanski viteže.Hercegovački stroj za golove,naš Edin
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi