Everton postavio cijenu za Bešića
Prodaja je jedina opcija za tim sa Goodison Parka

Za sada je jedna opcija

Everton postavio cijenu za Bešića

Midhat Šljivak

Novi menadžer Evertona Marco Silva najavio je mnogobrojne odlaske sa Goodison Parka tokom ljeta.

Među igračima koji će otići je i bh. veznjak Muhamed Bešić, a klub iz Liverpoola je postavio prodajnu cijenu za 25-godišnjeg fudbalera.

Svako ko želi bh. fudbalera moraće da izdvoji barem 12 miliona funti, ali postoji mogućnost da ga prodaju i za manju cifru, ako niko ne ponudi ovaj iznos.

Za sada se Bešić najviše povezuje sa Middlesbroughom. Impresionirao je u ovom klubu tokom posudbe na kojoj je bio u drugom dijelu prošle sezone i menadžer Boroa Tony Pulis bi ga rado vidio u svom timu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno, Everton nema namjeru da ponovo Bešića šalje na posudbu. Opcija je prodaja ili ostanak na Goodisonu, gdje su mu male šanse da se izbori za standardnu postavu.

Bešić je također izrazio želju za odlaskom, a uskoro bi moglo biti poznato gdje će nastaviti karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi