"Ovakva podrška nam mnogo znači jer želimo da nastavimo naš razvoj"

Evropa je svake sezone cilj - Mozzart postao sponzor FK Velež

12

Komentari (12)

VelikiMislilac
damir83
Koji je ovo haram još kaze društveno odgovorni. Majko mila ljudi troše čitave plate na ova sr.anja, kladzenje je opasna zarazna bolest. Treba zabraniti !!!
bk123
Mozzart je poklopio čitavu ligu...Željo,Zrinjski, Rudar, Leotar,Borac sad Velež...čini mi se da je svima sponzor...a ako nisu oni ona je wwin
Baboisback
Mi kao ne znamo otvoriti kladionicu....nego voli Bosnjo dati pare dzelatima svojima.
Baboisback
Srecan???? Bas tako rekao Sose??? Da nije slucajno sretan?
enko
HDZ ov najbolji sponzor kladionice
Fourteenwords
Kad kazu "evropa" misle na more na Jadranu
denimen9
Bravo Mozzart, predobri momci, predobra ponuda.
Nije.bitno
Nista od lige dok kladionice sponzorisu svaki klub
denimen9
bet365: leeds, newcastle, wolves | marathonbet: manchester city | williamhill: tottenham | sportsbet: arsenal | betway: west ham | parimatch: chelsea, everton, leicester | spreadEx: burnley | stake: burnley. U pravu si ti izgleda ništa ni on Premiership-a sve naštimano. Nema boljeg sponzora od kladionice, politika te sponzoriše samo pred izbore, kladionica svake godine
user1022
Pa meni i jes realno da kladionice najvise daju za sponzorstvo jer se njima najvise loze vratit. Ta svi koji gledaju nogomet vecinom se i klade ponekad, tako da sigurno dobro placaju.
Nije.bitno
Zato se ljepo i namjesti koja utakmnica i poneko prvenstvo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.