Evropa je svake sezone cilj - Mozzart postao sponzor FK Velež

"Ovakva podrška nam mnogo znači jer želimo da nastavimo naš razvoj"

Evropa je svake sezone cilj - Mozzart postao sponzor FK Velež

Sponzorski tekst

FK Velež je bio hit kvalifikacija za Ligu konferencije, izbacio je i slavni AEK, a cilj tima iz Mostara je da svake sezone odigra što više evropskih mečeva! Borba na više frontova izmorila je “Rođene” ovog ljeta, pa su trenutno u donjem domu tabele Premijer lige BiH, ali uz podršku novog sponzora, kompanije Mozzart, žele da se vrate u sam vrh i izbore još jedan nastup u Evropi.

Bajka poslije eliminacije AEK-a nije imala srećan kraj, jer je švedski Elfsborg bio bolji u dvomeču trećeg kola, ali ekipa je pokazala da ima veliki potencijal. To je prepoznao i regionalni lider u priređivanju igara na sreću, pa je potpisan ugovor o sponzorstvu na pet godina!

“Izuzetno sam srećan i zadovoljan što smo nakon konstruktivnih razgovora došli do uspostavljanja saradnje sa jednom renomiranom firmom kao sto je Mozzart. Podrška nam u ovom trenutku mnogo znači jer želimo da nastavimo razvoj kluba i da plasman u evropska takmičenja postane realan cilj svake sezone. U ime cijelog kluba želim da se zahvalim Mozzartu na povjerenju”, istakao je direktor kluba Džemil Šoše.

Opis nije dostupan.

Mostar je još jedan u nizu gradova u kojima je Mozzart nastavio svoju društveno odgovornu misiju i ulaganje u sportske kolektive.

Rukovodilac Sektora marketinga u kompaniji Mozzart, Tamara Đajić izrazila je uvjerenje da će na stadionu “Rođeni” opet igrati sjajan fudbal ove sezone.

“FK Velež je klub sa dugom tradicijom, koji je ovog ljeta ponovo skrenuo pažnju evropske javnosti. Vjerujemo da je to samo početak jedne lijepe priče i da će se u Mostaru tek slaviti istorijski trijumfi. U Mozzartu će uvijek imati vjernog navijača, a radujemo se zajedničkim akcijama u narednom periodu”, naglasila je Tamara Đajić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Opis nije dostupan.

Cilj ove kompanije je da obezbijedi finansijsku podršku za sportske kolektive širom zemlje, a pogotovo za premijerligaše. Mozzart je prethodnih nedjelja postao sponzor Željezničara iz Sarajeva, Leotara iz Trebinja, prijedorskog Rudara, ženske odbojkaške reprezentacija BiH, HŠK Zrinjski, a i FK Velež je sada dobio snažan vjetar u leđa.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Bravo Mozzart, predobri momci, predobra ponuda.
3 8
Nije.bitno
Nista od lige dok kladionice sponzorisu svaki klub
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti