Ex-Yu selekcije donose najveći profit u Mozzartu

Mozzart promo kvote

Ex-Yu selekcije donose najveći profit u Mozzartu

Sponzorski tekst

Nova sedmica je počela, Mozzart kladionice su za to pripremile iznenađenja. Odabrali su dvije utakmice u kojima će dvojke biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

U toku je 6. kolo kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a za sada kladioničarima dobit donose republike bivše Jugoslavije. Srbija je u nedjelju savladala Litvaniju (3:1), Slovenija je bila bolja od San Marina (4:0), a danas su to Hrvatska i Bosna i Hercegovina. Upravo na njihove pobjede kvota će u svakom trenutku biti najveća u Mozzartu!

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica u nadolazećem periodu.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

ARMENIJA - HRVATSKA (PONEDJELJAK, 18.00), DVOJKA 1.48

Jermenija, na čijem je golu od početka kvalifikacija srpski golman Ognjen Čančarević, jedno je od najprijatnijih iznenađenja. Nakon četiri kola ima sedam bodova, jedina je u grupi D koja nekako uspijeva pratiti Tursku i Hrvatsku. Vatreni takođe imaju sedam bodova, ali iz dva meča manje. U junu su Hrvati igrali u doigravanju Lige nacija (osvojili srebro), pa su bili izuzeti iz kvalifikacija. Nakon toga su prije tri dana pokazali koliko su opasni deklasirajući Latviju 5:0 u Rijeci. Doduše, ni Jermeni nisu bili loši, u Eskišehiru su odigrali 1:1 sa Turskom. Čak su i vodili do 88. minute. Do sada su se Hrvati i Armenci sastali samo jednom, 2021. godine u prijateljskoj utakmici, kada su u Velikoj Gorici odigrali 1:1.

ISLAND - BOSNA I HERCEGOVINA (PONEDJELJAK, 20.45), DVOJKA 2.60

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ako Zmajevi žele da se kvalifikuju na Evropsko prvenstvo, moraju se dobro pokazati u "Zemlji vatre i leda". BiH već ima tri poraza u kvalifikacijama, nakon pola ciklusa Slovačka i Luksemburg su pobjegli na +4. Pola od osvojenih šest bodova naša reprezentacija je osvojila baš protiv Islanda, savladali su ih u Zenici sa 3:0. Bilo je to na početku kvalifikacija, a sljedeću pobjedu ostvarili su tek prije tri dana, protiv Lihtenštajna (2:1) također kod kuće. S druge strane, Island ima samo tri boda, takođe dobijen protiv Lihtenštajna (7:0). U prošlom kolu je eliminisan iz trke za drugo mjesto od Luksemburga, savladavši ga sa 3:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

Top Komentari

PRESEDAN
Island 1 ko Bosmal
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.