15

Komentari (15)

Tz_Niko75
Niste tako pisali kad su ovi kiksali kod Moldavije a nasi A reprez uzeli Bod u Italiji. Sad vako Sad nako. Da je bila bitna tekma za nas, mi bi kiksali ko i uvijek dosad. Sem protiv Litvanije 2013.
Fk1921
samir49
Pametna igra prije svega.....iskoristene greske...samo da smo imali posjed vise bolje bi bilo jer kada smo god imali loptu u nogama i bili smo opasni...teren je los sve je smarao...to nam je mozda i pomoglo malo!
papagaj
Pokazali ste zvjezdama i zvjezdicama kako se bori za grb
Eno30
Bravo momci svaka cast tako se bori a i treneru svaka cast kako vas je fino poslozio ta formacija bi puno bolje odgovarala i A selkciji a ne ovo sad sto igramo
user1583752673
I protiv Njemačke su dobro igrali ali smo pokradeni. Bravo momci!
pero98
Mowzilla
Aferim, momci ostavljaju i dusu i srce na terenu!
nedoni46
5 najboljih u A selekciju odmah
user1605223705
E ovo su ZMAJEVI...
BordoBijeli1946
Znaci zmajevi su samo kad pobjedjuju. Kad gube ko im ***** mater? Pogani *******i mentalitet
user1605223705
...i kad su gubili borili su se vise nego ovi iz A selekcije...
_admirr.x
Nije covijek mislio na to,borba,zalaganje je presudno a to nazalost u nasoj A selekciji nema ili je vrlo malo prisutno trenutno..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.