29

Komentari (29)

Adohordas
Haha lik se bode veli zbog kise morali odgadjati haha pa brate na takvim terenima se igra vec 20 godina kod nas sta si mislio da si doso u la ligu
struja
Sto niste njima silom i gruboscu ...ko protiv Zelje e?
veliki73
Nastavite nizzzz
user7111
E moj dudlicu, 9 utakmica, 17 primljenih golova. Trebao si se drzati Veleza, Sarajevo pojede i mnogo vece trenere od tebe.
SA1921BA
Biti kurzem vezan u tome je snaga
Ekspert
Pa što vam je moj ssba problem napisati da je Nemanja danas skinuo Wagnera. Ti bi vam trebala biti druga vijest, nakon pobjede košarkaša.
user1571956549
Ehhh moj Duduce... Samo naored ovako I iduce kolo... Aferim....
ajanbrrin
PRESEDAN
Kupi prnje i pravac gabela
JASAMTAJ
Penal sve promijeni
pjanke.sa
Jes jes hahaahaahah odlicno
lalinjo
Koju si ti utakmicu gledao da mi je znati,hm....
Shaba
Rezime sudija je po nalogu saveza trebo da uradi kompenzaciju Zrinjskom za sve sto se desavalo protiv Borca. Medjutim zeznuli su se, nas domet je max trece mjesto po trenutnom stanju i Zrinjskom uopste nije trebala pomoc sudija protiv nas. Trenutno nasa tuzna realnost. Treba radit i poslozit stvari, ne moze se posle dvije ocajne sezone ocekivat sad neka fudbalska renesansa. Nadam se boljim danima, do tad treba pruzit ruku boljima, i trpit ovo izivljavanje ozbiljnih ekipa.
pjanke.sa
@Shaba tako je burazeru. Ove sezone necemo biti losi kao prosle, ali kad smo ono mogli izdrzati, mozemo sve ostalo. Dati podrsku ovom strucnom stabu, to je jedino sto mogu reci.
user1613662710
Satrao ih Zrinjski
BH_Drina
Pa spomeni penal, suđenje? Inače će misliti da smatrate da je u redu i nastavit će ovako? Ne razumijem ovu izjavu, nikako!
pjanke.sa
Ama bolan Drina, sta ce spominjatk sudjenje kaznjava Savez sve koji pricaju protiv sudija. Mogu raditi sta hoce. Nego jedino kvalitetom, kojeg veceras definitivno nismo imali, mozes pobijediti protiv ovakvih ekipa i sudija. Onaj penal je smijurija. Ali bas.
Uranija
Možemo fino priznati da smo što se pojačanja baš zakazali, ne možeš biti ozbiljna ekipa sa jednim štoperom i još puno tu ima nelogičnosti.
pjanke.sa
Nije mi jasno kako imamo ovoliko povrijedjenih igraca? Kako smo toliki fulu napravili sa Avramovskim, Anicicem i ostalima. Ja zelim da damo podrsku i da napokon jedan strucni stab bude godinu dana u klubu. Vidjeces rezultata onda.
SonPen1946
Duduce, duduce, duduce...
Lavillenie
E cuj Torpedasa zakinuo ih 4 gola sudija kakvi blamovi
Uranija
A ko je to izjavio tetku li ti zatucanu.
Lavillenie
@Uranija malo si ljut al navikao si ti na visoke poraze sa po 4 ili 5 golova
pjanke.sa
@Lavillenie pa kad vec provocirate, provocirajte sa cinjenicama nemojte izmisljat. Niko od nas nije rekao da su nas zakinuli za 4 gola.
Honduras
ja vise volim da meljo izgubi nego da Sarajevo pobijedi sadakasi ugasili se da Bog da
user1574859714
Izgleda da ce te se vi ugasiti hhahaah Vjestacka tvorevina tanajevo. Zeljo zadao glavobolje aaaa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti