Fenerbahče poslao posljednju ponudu za Krunića!

Uzmi ili ostavi

Fenerbahče poslao posljednju ponudu za Krunića!

Esmer Oštraković

Ekipa Fenerbahčea jednostavno ne odustaje kada je riječ o dovođenju Krunića iz Milana, ali im je očito zasmetao interes Lyona za reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Iako su dva kluba veoma zagrizla za njega Pioli mu vjeruje, te je u posljednjoj utakmici svog tima odigrao svih 90 minuta.

Uprkos tome iz Fenerbahčea su odlučili da pošalju novu ponudu za Krunića jer shvataju da je idealno rješenje za njihove probleme.

Kako prenosi Fanatik, Fenerbačhe je poslao ponudu od 12 miliona eura za Krunića, ali ovaj put postoji "kvaka".

Naime, ovo će biti posljednja ponuda tima iz Turske i Milan se ne može nadati da će mu cijena rasti, barem ne kada je riječ o ponudama ovog tima.

Oglasi

Sada je to "uzmi ili ostavi" za Milan, te je pitanje šta će odlučiti uprava tima iz Italije.

Ukoliko pristanu na prodaju navodno iamju dvije alternative za reprezentativca Bosne i Hercegovine.

jedna je Guido Rodriguez iz Betisa, a druga fudbaler Arsenala Thomas Partey.

Parteya će Milan jako teško dovesti, a najveći prepreku im pravi njegova plata od deset miliona eura po sezoni.

S obzirom na interes drugih klubova sasvim očekivano Krunić je bio jedna od tema razgovora novinara sa Piolijem nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Direktno pitanje treneru Milana su postavili novinari Sky Sporta da li Krunić ostaje, na šta je Pioli odgovorio kratko i jasno: "Da".

Ostaje da vidimo šta će se desiti u posljednjim danima prijelaznog roka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi