22

Komentari (22)

Hamid
Gigovic definitivno nebi trebao suditi utakmice u kojima igra ekipa Borca
Convicts
Joj lesinari jedva cekam da vas vidim u Zenici,Jos malo jos malo majku vam fasisticku.
user1574859714
Pa kako ce reagovati kad i oni misle isto kao i navijaci.Jos iz Prijedora.
zilan66
Neki dan sam komentarisao a nisam ozbiljno shvacen.propisi kaxu ako gigovic kao gl.sudija propusta da ukaze o propustu, puno pravo imaju sehovic ,kao 4 sudija , kadic kao asistent, da zaprijete gl.sudiji da ce napustiti teren jer ne postuje propise.ovako su ga podudlali a pokazali kako se bosnje boje vice.interesuje me kakav ce biti stav mentora im Pilava.
pjanke.sa
Svi ce dobiti kaznu samo njegov brat nece nikada!!! To je sukob interesa!!! Slucaj smo za UEFAu i FIFAu odavno!!!
ZE072
Kako vazda isti da imaju iste ispade? borac, siroki i zrinjski, uvijek je kod njih nacionalizam na prvom mjestu, a i dalje im kazne mizerne. Plate ih od prodaje kospica na jednoj utakmici. Ove kazne se moraju mijenjati, klubovi suspendovati, oduzimanje bodova, pa cak i slanje u nizi rang ako se stalno ponavlja. Ovako se ponavlja i postaje normala na BH terenima. Kako su u evropi doveli u red huskanja crncima, mozemo i mi ovaj nacionalizam s****t'. Samo treba jaka ruka u savezu
1601834469
A nije nacionalizam kad se na transparentima na Kosevu protiv Sloge Doboj spominje četnička zastava ? E pa zato nam i jeste ovako i uvjek ce biti
Major
Jedeš ****a l
Koliko znam Guja je rijec na bosanskom jeziku, na srpskom se kaze zmija, pa odkad to Srbi u Bosni pricaju bosanski, a Dodik rece da nema bosnskog jezika, naravno mladim cetaljima trebala je rima zbog Oluje, jer se zmija ne rimuje sa Olujom.
1601834469
Slabo ti znas... opet u skolu!
NEWCASTLE
Jesu ovo oni isti sto su bjezali na Kupresu ???
mido1921
Nisu to navijači Borca nego Mladićevi navijači. Treba ovdje puno rigoroznije kazne uvesti. Prekidati utakmice, zabraniti prisustvo publike, novčane kazne udesetorostručiti pa nek idu u evropu ekipe koje nemaju navijače.
Zaccheroni
denimen9
U pravu su Srbi kada kažu za sebe da su guje. Ne vidim u čemu je problem.
Ajax11
Kazna ce biti samo simbolična! Eh da je Bosnjaćki klub u pitanju, to bi bila druga priča!
user1590487551
Da se to desilo na Kosevu ili Grbavici stadion bi bio suspendiran al to su gicini ljudi i proci ce sve lahko.SAVEZE STIDI SE SLUGA SI POLITIKE
1601834469
Pa to se i desava na Kosevu dva kola uzastopno i nema kazne ali polako...
BaboBih
Bas ce ga kazniti, ko i do sada.. prije da ce nagradu dobiti
tranzicija
Pa jeste li ćoravi, vidiš da pokazuje da ne čuje na slici
veliki73
GIGOVIC JE UBICA BH FUDBALA POGINO DABOGDA TO TI ŽELI ŽELJOVAC
lalinjo
Ozbiljan problem podrazumijeva ozbiljnu reakciju i kaznu od saveza,ukoliko zatvore oči i uši pred ovim naletom mržnje i zla,neka slobodno raspuste ligu i klubove,zašto se natjecati kad smo ostali u prošlim vremenima,svi idu naprijed,a mi vječno nazad.
starmac
Ubite se svi redom u Savezu!I još vam GIGOVIĆ stavljen na listu međunarodnog sudije..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.