Potpuna rasprodaja u FK Crvena zvezda - Večeras je pao dogovor o novom milionskom transferu
Zvezda prodala i 21-godišnjeg fudbalera (Foto: EPA)

Odlazi i Mitrović

Potpuna rasprodaja u FK Crvena zvezda - Večeras je pao dogovor o novom milionskom transferu

Midhat Šljivak

FK Crvena zvezda odlučio je prodati još jednog mladog igrača. Nakon Koste Nedeljkovića i Jovana Mijatovića beogradski klub napušta i 21-godišnji krilni fudbaler Stefan Mitrović.

Prvak Srbije Crvena zvezda pravi zaista sjajne transfere ove zimlje. Kosta Nedeljković je u ogromnom transferu postao član Aston Ville, a njegov vršnjak 18-godišnji napadač Jovan Mijatović ide u New York City FC.

Neće to biti jedini odlazak s 'Marakane'. Mladi krilni napadač Stefan Mitrović (21) postaje novi član italijanske Verone. Posao je dogovoren za cifru od 1.3 miliona eura.

Mitrović u jutarnjim satima stiže u Veronu. Zakazani su ljekarski pregledi, te će ovaj 21-godišnjak potpisati višegodišnji ugovor s članom italijanske Serije A.

Treba svakako napomenuti da će po dogovoru beogradski velikan imati i 20 procenata od narednog transfera ovog fudbalera.

Oglasi

Mitrović je ove sezone nastupio u 13 utakmica u svim takmičenjima. Postigao je jedan pogodak. Član Crvene zvezde je postao 2022. godine kada je stigao iz niškog Radničkog.

Nakon Mitrovića očekuje se odlazak Mijatovića u Sjedinjene Američke Države u transferu vrijednom 10 miliona eura, a treba napomenuti da će Kosta Nedeljković do kraja sezone ostati na posudbi u Zvezdi. Villa ga je platila 7.5 miliona eura.

Od dolazaka u redove prvaka Srbije za sada samo vrijedi istaći transfer mladog štopera Vuka Bogdanovića koji je došao iz Vojvodine.

FK Crvena zvezda juri najvećeg rivala FK Partizan

FK Crvena zvezda dominirala je prethodnih godina u srpskom fudbalu. Crveno-bijeli su osvojili šest uzastopnih titula prvaka.

Ove sezone su ponovo glavni favoriti, ali ne ide im baš sve po planu. Veliki rival Partizan završio je prvi dio sezone na prvom mjestu s bodom prednosti.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Ipak, bez obzira na to Zvezda je još uvijek ogroman favorit za novi naslov. Dosta je priča po kuloarima kako se sve diriguje s vrha države da Crvena zvezda jednostavno mora biti prvak, a to navijači Partizana spominju na sve strane.

Velika je netrpeljivost između dva rivala. To dodaje dodatnu čar prvenstvu u Srbiji gdje je priča odavno svedena na samo dva imena.

Top Komentari

BosanskaSvedska
Bjeze svi iz cz, prava bjezanija, traktorijada!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi