77

Komentari (77)

Malmi_Suomi
Dobro došli Vico pišami ( čitaj šatrovački) Dobraaaaa
durgutajdin
Sta ne znam satrovacki
Malmi_Suomi
A ko tebi paša reče da znaš ili ne znaš majke ti tvoje?? Nit znam ko si ni što se ti samo nađe među svim u vezi " šatrovačkog "?! Vjeruj da " mala raja" zaboravlja i nije im IN ( lijepi dobri šatrovački) a meni kao matorom kenjcu šatro je u krvi. Vozdra
manijacci8787
Ne navijam za Sarajevo ali mi je draze da oni osvoje nego oni “Srbi” iz republike srpske
VIP
@Geneve Šta se ti lojavi javljaš? Malo zakasnio pa ajde da i ti malo zasmrdiš mučeniče napaćeni. Samo ti zadrži svoju palanku za sebe nemam ništa protiv ali nemoj meni da smrdiš u RS! Mrš kmetu!
Geneve
Prije neki dan sam ti bio B. Luci, kako ste usmrdili lijepi bosanski grad, morao sam litar dezinfekcionog sredstva potrositi prilikom tusiranja u hotelu, fuj lojavi smradovi.
2323
Nije to bosanski grad...tjesis se samo...sta si radio u tako losem gradu?? ZIVJELA REPUBLIKA SRPSKA.I SRBIJA...
VIP
@2323 I Borac naš ponosni u njoj!
VIP
@rabodimis Poštujem zvoje mišljenje ali da znaš da Bosna nije jedan promil više tvoja država nego moja. Nisam ni ja zadovoljan što stvari tako stoje ali kada ti se javi jedan maloumnik kao ovaj onda moraš reagovati. Ovdje je problem u tome što je uvijek onaj drugi kriv. Što je Borac kriv za prekid prvenstva, molim te... Nismo imali uslova za nastavak definitivno. Više koristi od toga su Njanje imale nego mi. Sigurno bi izborili Evropu. Ali kako to objasniti debilu. Borac se zalagao za nastavak prvenstva ali džaba budali obnjašnjavati. Što se tiče Srbije slažem se da imaju kriminalce i da je kriminal ali su i takvi uređeniji od nas. A sve dok se upire prstom u jedan klub, entitet, narod za sve loše u državi nama nema naprijed baš zbog toga i inata.
rabodimis
Nisam ni rekao da je samo moja, ja volim i tebe kao mog sunarodnjake, grad Banja Luka mi je jedan od boljih i ljepsih u bivsoj Jugi.. Al braca ne ide da svoju domovinu zoves smecem od drzave, a imas bar milion razloga da budes ponosan na nju.. Mi pokazujemo inat tako sto se citav grad digne za Bogica Bogicevica, nismo nikad svrstali sve Srbe u zlocince, uvijek se jasno vidjela razlika ko je dobar a ko los.. Nama govore da imamo poklonjenu titulu, a mi jedini bili full spremni za nastavak al eto neko nam je nesto poklonio.. Nije Borac samo Vico, to je trenutna situacija, Borac je i Vule Trivunovic, Marko Maksimovic, itd.. njih i volimo i postujemo... Svakom brate po zasluzi.. Lose u drzavi je zato sto smo svi mi navikli na kriminal i debile, na vaznim mjestima.. Al ako mi ne znamo popravit ko nas je*e, popravice nasa djeca, neko ce znat uzivat u raznolikosti i ljepoti BiH-a. ;)
VIP
@rabodimis Vidiš ovo što si ti napisao ja potpisujem! Kad kažem za državu da je takva mislim na vlast koja upravlja državom ne na teritoriju ali to maloumniku ne možeš objasniti. On odmah spominje mamu i tatu. Nisu svi Bošnjaci isti (ti si dokaz kad znaš fino diskutovati) kao i svi Srbi. Dakle, ne možemo jedan klub, grad i narod kriviti zato što je situacija bila užasna pa su sva takmičenja prekinuta. Ne samo u fudbalu! Rukomet i košarka itd. U tim sportovima isto postoji Borac ali maloumnik ne vidi drvo od šume pa vrijeđa i misli da je neko nešto prekinuo samo da bi Borac išao u evropu. To nije istina. Imali smo odličan tim i izborili bi evropu svakako. Tebi sportski pozdrav!
VIP
Mislio sam napisati šumu od drveta... Hahahahahahah
rabodimis
@VIP Braca moj nek pobijedi bolji danas, uopste mi nece bit zao bodova ako nas nadigrate, bicu ljut na moju ekipu ne na tvoju. Je*o ba izgovore, sem ako onaj klosar od sudije ne upropasti tekmu, on jedini ima tu mogucnost..Prva na AFH je utakmica sezone u PL a i druga je dobra bila. ;)
VIP
@rabodimis Obe tekme su bile odlične ali jednu mi, drugu vi sa igračem manje. Sudije su katastrofalne! Onaj gol Tatara na Koševi me još boli. Golčina! Ja se nadam fer i dobroj utakmici pa neka pobjedi bolji. Mi smo rasterećeni i vraća nam se Vranješ i Vojinović. Vama nema Oremuša i Famina i igrate pod pritiskom i na domaćem terenu. To je naša šansa. Utakmica će biti sigurno dobra kao i svaka naša. Vidjećemo. Najslabija karika je sudija koji će baciti mrlju na derbi kako god on završi jer će poraženi tražiti u njemu aliibi. To kažem prije utakmice! Nije bilo potrebno na sudiju vršiti ovoliki pritisak ali ga nisu trebali i delegirati za derbi. Ali nećemo kmečati kao Čmeljež sa "sjeckanjem igre".
VIP
@rabodimis Pozdrav druže! Jedino si normalan ovdje od ovih isfristriranih i kompleksiranih hejtera. Bolji je večeras pobjedio. Slažeš se? Ima još dosta ali sada je puno zanimljivije. Navijaj za svoj klub i ponosi se što si normalan. Pozdravljam te.
rabodimis
@VIP Pozdrav braca moj, strasnu utakmicu je Borac odigrao, Marko je hladno ubio Vinka taktikom, svaka mu cast.. I treca bi strasna, svaka cast hrabro muski, bez padavicara. Za tako nesto, vazda postovanje.. PS Nisam ja samo, ima dobrih ljudi sa svih strana, nama bar toga nikad nije falilo, realno.. ;) Ponesu emocije, jbga.. A je*o igru bez emocija.. nezgodno.. XD
VIP
@rabodimis Slažem se s tobom. Ovo je Vinkov poraz. Marko ga jako dobro poznaje. Jovićeva škola su obojica. Ovaj mlad i željen dokazivanja. Dakle želja je bila presudna. Vinko o Sarajevo su se opustili. Zanemarili su da im dolazi najefikasnija ekipa prvenstva. Sada slijedi grčevita borba i vama i nama. Mi čekamo da nam se Jovanović vrati i onda ćemo biti beton. Ovo je taktički dobijena utakmica. Sportski pozdrav iz Banja Luke!
MethodMan
Hahahaha dobar dobar svaka cast
tranzicija
Sastaju se Vicešampion i Vicošampion
*p!p!t@*
Jaka, jaka hahahaa
Lavillenie
Dobija Borac jer su ovi sa koseva kite obicne
az6a08
Da Gigović sudi Borac bi pobjedio.
Baboisback
Hahahha Originalno....svaka cast. Ja sam se kladio da ce Mujic(sudija) biti najbolji igrac Borca u ovoj utakmici. Kvota 1.05
user1571956549
Odrace ih Borac hahahaha 2 - 0 tita mi hahahah
Vultures87
Ooooooo ooo ooooo ****M TE SARAJVO!!!!!
Fcs
Hoće li ga Zilkić zabiti i ako ga zabije, hoćete li se radovati, obzirom da je Bošnjsk?
MethodMan
Dje ste ****e vultures krije te se ko gace u pornicu na gostovanjima šalove vadite iz ruksaka kad je sve u dure
NorthSide
E čuj lešinari....
kibicer
Čuj horde zla...na motorima, obrezanih kucica prave ludila...
VIP
VICOšampion vs VICešampiOn 0:3
VIP
Izvinjavam se 0:2
user1603307845
Akb birac da uzme vcrs i da ih iduce kolo predju na tabeli mamu im uhljupsku ****m
Fcs
Nadojki se ćundare.
VIP
Oni ovu titulu nose već godinu dana Vicošampion!!! pa su našli smjelosti sad da svojim igračima da u najvažnijem derbiju napišu parolu jer znaju da je kraj i da će se prvenstvo odigrati do kraja a oni postati VICešampiOn. Jadovi!
Uranija
Nije kuja lajala zbog sela nego zbog sebe tako ni Vico nije prekinuo ligu zbog sigurnosti lige ili Sarajeva nego zbog Borca koji je sa 4.mjesta otišao u Europu... i ti tako zadojen i zatucan to vrlo dobro znaš ali ipak po navici lažeš futo zatucana
VIP
Ruralac mali, zašto ideš u Srbiju da se vakcinišeš? 365 dana od prekida lige nemaš ni testove ni vakcine ali ti si našao pametovati kako je trebalo tad postupati na njivama PL. Glupko. Liga je prekinuta jer je ovo *****a od države. A Borac bi do kraja sigurno bio 2 ili 3 da se igralo.
Uranija
O kakvim ti vakcinama pričaš zadojeni glupane, ko te je učio da tako lažeš i budeš zatucan, mama ili tata, ili su zajedničkim snagama uspjeli da od tebe naprave zatucanog debila!?
VIP
@Uranija ****m ti u ****u i mrtvu mamu i mrtvog tatu koji te je takvog nasađenog napravio. Kljusino jedna lojava! Mrtve ti ****m do osmog koljena! Znaš li diskutovati kozojebu jedan lojavi?
Uranija
@VIP pitaš me da li znam diskutirati a ti spominjes nekakve vakcine, Srbiju, testove i ruralne sredine... licemjeru zadojeni bolesni nema tebi lijeka... admine vrijeme je da ovaj bolesni zadojeni i neodgojeni debil prijedje na klix komentare a ovaj sportski portal da zaobiđe. Pozdrav za tvog tatu i mamu i sram da ih bude za veliku propust u tvom odgoju.sramota!!!
VIP
@Uranija Pozivam i ja admina da reaguje kako prema meni tako i tebi ****aru mali! Šta si ****aru napisao prije diskusije sa mnom? Vico prekinuo i u Holandiji itd. Alo bolesniku. Nije bilo uslova da se odigra do kraja... Porediš jednu Srbiju koja je uređena zemlja za ovo smeće od države. U tom smislu sam spomenuo vakcine. Oni su nastavili jer su uređena zemlja. Derbi odigrali pred 15000 ljudi. To kod nas neće moći još godinu dana jer smo *****a. A ti? Ti spominješ tatu i mamu. Jadniče jedan ruralni. Usta li te ****m lojava zadojena nacionalizmom. Fašističke ti pretke na *****i nabijem bolesniku mali.
Uranija
@VIP ti spominješ mrtve i žive ti spominješ fašiste, nekakve vakcine i opet se pokušavaš opravdati sa nekakvim derbijem pred 15.000 navijača a tamo i dan danas nema više tih 15.000 a nema ni 100 navijača... jedini krivci za tvoje stanje su tvoj tata i mama jer su jednostavno zakazali u odgoju i nema ti lijeka! Sram te bilo
VIP
@Uranija Kad mi spominješ porodicu to meni daje za pravo da ti 3x više uzvratim. Krv ti ****m bolesnu! Na moju žalost nije bilo uslova da se liga odigra do kraja. Za prekid nije kriv Borac niti Sarajevo već ****ina od države. Odeš u Evropu pa te Izraelci vraćaju 8x jer dolaziš iz nenormalne države gdje jedan ministar falsifikuje PCR test. I onda se nađe ruralac da kaže kako je bilo uslova za završetak lige. Nije! Raspored na tabeli je bio takav i gotovo. Vi sad to predstavljate da je Borcu nešto poklonjeno a Sarajevo dobilo titulu. Smećari ste neviđeni.
Uranija
@VIP bolesno si zadojen pa po navici pravdaš svoju neodgojenost i tvoje bolesno vrijedjanje jer sam rekao sa su tvoj tata i mama propustili da te fino odgoje, sram da ih bude ... a ako ti se ovdje ne svidja onda idi preko rijeke i uživaj jer je tamo sve super. Od.***** klošaru neodgojeni
VIP
@Uranija Mi kad odemo ti iz kantona nećeš moći izaći bez pasoša! Kod babinog zuba i na dobrinji ćeš imati carinu. Ti nekom nešto pričaš ****o malo fašističko. Smrdo mali lojavi!
Uranija
Vidim upućen si u geografiju glavnog grada, nisam ni sumnjao da ti ustvari nisi nikakav navijač Borca nego si mrzitelj Sarajeva futavac neodgojeni.hahahahaha nastavi kmečati tako nevaspitan
VIP
@Uranija Paćeniče mali iskompleksirani pravi si papak. Boli me ona stvar za gradom i klubom Sarajevom. Geografiju znam ali ne Sarajeva već Republike Srpske. Tačno znam gdje je granica. A u palanku nemam namjeru dolaziti. Jednostavno me ne interesuje, a nema se šta ni vidjeti odnosno ne može se ništa vidjeti od dima u najzagađenijem gradu u Evropi. Mrš!
Uranija
Neodgojen si jako i nema ti lijeka, zadojen si jako i tu ti nema lijeka... mana i tata da se stide šta su od tebe napravili. Kmeči i grickaj muda jer to ti najbolje ide
VIP
Mama mi tvoja gricka muda! Ćao lojavi!
rabodimis
@VIP Volis se i ti budala napravit, jelde ? Sta ti papak znas sta je uredjena drzava, SVI znaju zasto je prekinuto prvenstvo, cak vas je i morz javno prozivao, vise puta.. Vi ste klasicni kriminalci, po uzoru na zvezdu i partizan.. Tamo se odavno ne gleda fudbal, tamo se skupljaju i organizuju SAMO kriminalci, ubice, dileri, vladini agenti.. Ko je i malo normalan nece ni slucajno doc il pustit svoje dijete da glavu izgubi radi raznih talova grupa, podgrupa, frakcija.. Mozda nismo uredjena drzava, al to je najvise zbog uticaja te tvoje "uredjene drzave" i njenih interesa.. Al ako bolje pogledas Bosanci i Hercegovci su super kulturan i super dobar narod u usporedbi sa onim prekodrinskim klosarima.. SAMO kod njih u Evropi je zivot ko u 17 vijeku, kolju se izmedju sebe, sa svima su u nekom konfliktu, jedini u Evropi imaju narko-kartele i sve ostale kartele.. Mene stid sta oni rade a zamisli kako je normalnim Srbijancima, koji ni sami ne mogu da vjeruju kakve bolesne i iskompleksirane sunarodnjake imaju... Izbaci prijatelju nasa draga BiH- a i takvo smece poput tebe al izbaci i onih poput Srdjana Aleksica, takvi ko ti nestanu a oni poput Srdjana ostanu. ;) Napadale su nas i osvajale razne sile, puno vece i jace od ovih klosara sa strane koje smo gledali kao bracu.. Al evo nas.. Bolji smo narod bar 10 puta od njih svih, znaju to oni odlicno, zato se i trude ovoliko da nas podijele.. Mi smo svjetlo za njih.. vazda bili.. ;)
Geneve
Vjerovatno si smrdo neoprani, lojavi, jos si i nervozan zbog toga.
Geneve
Pa tako reci papak da si smrdo, ta palanka vise vrijedi nego citava tvoja Rs.
Geneve
Smrdo prljavi, treba vam poslati sapuna u tu sumsku.
Sektorlj
Treba biti iskren pa reci vrhunska parola. Ali jel stvarno imate obraza? Pa titulu vam frajer poklonio futo udbaska. Kakvi ste vi mitomani, zalite se na Vicu, zalite se na Mujica a dobili 95% utakmica koje je on sudio, otimate, kradete... Pa odbili bi vas na Lasvanskoj petlji koliko ste nemoralni
Neddim1
I one bijedne proslave u centru grada sa tabutom su slika i prilika strasnih hordi zla. Lagano karma dolazi po svoje.
Uranija
@Neddim1 karma je svu surovost pokazala na vašem primjeru, raspali ste se za 100. rodjendan i vi opet lupate gluposti bez imalo srama i stida...
rabodimis
Kome je ko poklonio titulu ? Klosarska politika spajanja ne spojivog je opste prihvacena ? Ujedaju dzukele a oni sami nisu bili spremni za nastavak.. a Sarajevo jest, i zvanicno i ne zvanicno.. Sta je problem da trazimo izuzece sudije ? To je ustavno pravo glupane.. Niko nije napao Borac nego kriminalca.. to sto se oni "laktaju" u vec staru pricu, to nije nas problem.. ;)
Sektorlj
Pa nisam ja prekinuo prvenstvo. Ovamo lafo izjave mi smo za nastavak a bordo prijatelji se saginjali da se prekine, dzemidzic i ekipa sve moguce uradili da se ne nastavi. Pa to svi znaju a pogotovo oni koji su prisustvovali online sjednicama i sastancima. Ostale klubive ste zvali, molili, kumili, placali, ucjenjivali samo da se prekine. A sto se sudije tice, ne bunite se kad Peljto derbije sudi jel de? Ne trazite izuzece sudija koji vas guraju godinama. Ne oglasavate se za opce dobro nego samo za svoje guzove i to neutemeljeno potpuno. Smijesni ste ba!
realista1982
Bravo parola na mjestu...
Neddim1
Kad im je prekinuo ligu nisu se horde nesto puno bunile. Cak su i demonstrativno proslavljali poklonjenu titulu. Karma dolazi po svoje.
gallardo.la
Ha ha ha...vidimo kome karma dolazi po svoje, neko ide po duplu a bgm neko bi mogao ko celik, na fabricke.
Uranija
Vico je prekinuo ligu i u Holandiji Škotskoj Belgiji itd. itd. Hahahahahaha svi su male mace za mitomane poput tebe
Neddim1
Znate vi dobro sto je Vico prekinuo ligu, zato vas toliko i boli. Dace bog da ne osvojite ove godine jer ste jajarice prave pickaste, samo kmecite.
Uranija
@Nerazzurro1909 mala ispravka, 22.kola ili 2/3 prvenstva. Npr u Srbiji je isto prekinuto poslije odigrane 2/3 prvenstva samo što su oni morali u pandemiji da odigraju još 4. kola da bi po zakonu imali 2/3 prvenstva i onda prekinuli, ali ko će to objasniti mitomanima...niko! Hahahahaha
ismir1946
Blamiraš se paša beze.šuti i vodi svoju brigu,jer da se nastavilo prvenstvo vi bi ispušili evropu i opet bi završili na -20 kako ste i navikli.Zato tišu i budi ponosan što ste prvaku prišli na -2!!!
COVID19
@Neddim1 mentolu, ovo uopste nije isto kao prekid prvenstva prosle godine.
1. Kad je bio prekid nije se puno znalo o virusu i zato se prekinulo
2. U trenutku prekida prosle sezone odigrana su 22 kola tj. svako sa svakim dva puta (kuci i u gostima)
3. Horde zla se danas bune zbog ociglednih namjestanja utakmica vec zadnjih par kola.
4. Vico i sudijska mafijaska organizacija su prvo udaljili Želju od borbe za evropu svojim sudijskim odlukama, a sad kad im se otvorila prilika da Borac bude prvi rade sve sto mogu na tome.
To ti je ukratko mentolu mitomanski ;)
starigrad
Uranija, kmečavce sa šugavice nemoj shvatati ozbiljno. Oni su za nas sića obična. Nisu kokuzi vrjedni i spominjanja. Jedino šta im preostaje da navijaju protiv Bordo Giganta i da kmečeeeee
gallardo.la
Originalni kao i uvijek. Neka pobjedi bolji na terenu. Naprijed Sarajevo!!!
Ajax11
Glavna su samo slova u plavom ...
Ajax11
Hahaha, Pitarima niko ravan nije! Jao kako im ga šuknuše
SonPen1946
lešinariii puše gaaaaaaa
Mahatma.Barbie
Hahahah tako je braćo.
Deda995
HAHAHAHAHAHHA Jaka
ZukaZu
Uriniranje. Bravo HZ!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.