NFSBiH objavio preporuke za navijače uoči utakmice sa Portugalom

Kako ne bi bilo problema

NFSBiH objavio preporuke za navijače uoči utakmice sa Portugalom

Esmer Oštraković

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u narednim danima odigrat će utakmice protiv Lihtenštajna i Portugala.

Ove dvije utakmice igraju se u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a na djelu ćemo vidjeti novog selektora Savu Miloševića.

Sutra našu reprezentaciju čeka gostujuća utakmica protiv Lihtenštajna, a tri dana nakon toga u Zenici gostuje Portugal.

Naravno Portugalci su apsolutni favoriti i čak i bod bi za našu reprezentaciju bio ogroman obzirom na formu u kojoj se nalazimo.

Obzirom na to da je stadion za utakmicu protiv Portugala rasprodat u punom kapacitetu iz NFSBiH izdali su preporuke za navijače:

Oglasi

"Zbog pojačanih sigurnosnih mjera koje će se poduzimati sa ciljem onemogućavanja unošenja zabranjenih predmeta i sredstava na prostor stadiona pozivamo navijače da dođu na stadion što ranije.

Kapije stadiona se otvaraju 2 sata prije početka utakmice.

Djeci mlađoj od 7 godina nije dozvoljen ulaz na stadion. Molimo posjetioce da ne dovode djecu na stadion jer zbog činjenice da je stadion rasprodat i mogućih gužvi na ulazu, ugrožavate njihovu sigurnost. Djeca starija od 7 godina moraju posjedovati ulaznicu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Dozvoljeno je unošenje zastava i drugih navijačkih materijala isključivo sa državnim obilježjima Bosne i Hercegovine i Portugala.

Molimo navijače da prate instrukcije zaštitara na stadionu, te da uz fer i korektno navijanje podrže našu reprezentaciju u ovoj utakmici", stoji u objavi NFSBiH.

Top Komentari

King_Kenny
...zar ima budala koje ce otici,i jos platiti da gledaju Vicinu privatnu reprezentaciju...Vico je jedini covjek na planeti koji ima svoju sopstvenu,privatnu fudbalsku reprezentaciju...
3 2
antiTrojkas
SVI LJILJANE NA SEBE I U RUKE!!!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi