Navijači Hajduka u očaju napuštali Poljud, pa čuli šta pjevaju igrači i navijači Dinama
Foto: GNK Dinamo Zagreb/Screenshot

Preradili "himnu" Dalmacije

Navijači Hajduka u očaju napuštali Poljud, pa čuli šta pjevaju igrači i navijači Dinama

Endin Čaušević

Dinamo je sinoć pobijedio u najvećem hrvatskom derbiju ekipu Hajduka na Poljudu s minimalnih 1:0, a nakon utakmice igrači zagrebačkog kluba znali su kako da proslave ovaj trijumf.

Modri su se pobjedom na Poljudu u potpunosti vratili u borbu za odbranu titule dok je Hajduk sebi sada otežao situaciju i čini se da se ni ovog ljeta u Splitu neće slaviti trofej prvaka Hrvatske.

U najvećem derbiju u Hrvatskoj na prepunom stadionu u Splitu na kraju su mnogo više razloga za sreću imali navijači Dinama jer je njihov tim uspio da slavi sa minimalnih 1:0.

Junak sinoćnje utakmice na Poljudu bio je sjajni Bruno Petković koji je u finišu prvog poluvremena postigao jedini pogodak na meču i to je uradio zaista majstorski s vrha kaznenog prostora.

Ispostavilo se da je Petkovićev gol dovoljan Dinamu za velika tri boda na teškom gostovanju, te su Modri sada preuzeli drugo mjesto na tabeli upravo od Hajduka i vratili su se u borbu za titulu iako su ih mnogi već bili otpisali.

Oglasi

Jasno je da je Hajduk imao sinoć ogromnu podršku prepunog Poljuda, ali i grupa navijača Dinama je svom timu bila vjetar u leđa, te su i oni dočekali svojih pet minuta kada je meč završen.

Nakon što je sudija svirao kraj počelo je slavlje navijača i igrača Dinama dok su domaći u nevjerici brže bolje htjeli da napuste stadion.

Međutim, dok su navijači Hajduka napuštali tribine mogli su čuti šta gosti pjevaju. Oni su preradili jednu od najpopularnijih dalmatinskih numera "Sve za ljubav" koju inače izvode Mladen Grdović i Bepo Matešić.

Navijači i igrači Dinama su tako usred Splita zapjevali tu pjesmu i naravno prilagodili je svom klubu što je za pristalice Hajduka bila nova provokacija.

Oglasi

"Za Dinamo dao bih sve...", orilo se Poljudom dok su navijači Hajduka napuštali tribine svog stadiona.

Naravno, Dinamo je dio tog slavlja objavio i na društvenim mrežama, te se moglo čuti kako navijači i igrači tog kluba pjevaju pjesmu koja je za mnoge "himna" Dalmacije.

Popularni Bad Blue Boysi su očito spremni došli na ovo gostovanje i to je bila samo jedna od provokacija u nizu za navijače Hajduka.

Nekoliko sati prije početka utakmice na splitskoj Rivi orile su se navijačke pjesme Dinama i to je trajalo oko pola sata, te se ispostavilo na kraju da su za sve krivi upravo navijači zagrebačkog kluba.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Oni su zakupili jedan stan u centru Splita u kojem su stavili zvučnik preko kojeg su puštali navijačke pjesme svog kluba što je zaista provokacija za pamćenje za njihovog ljutog rivala. No, poraz u derbiju je ono što je za goste na kraju bilo najslađe.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

linnamaync
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim------> use.my/hralfa
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti