Sudija svirao kraj, Hajduk objavio rezultat, a onda je krenuo "haos" - Svi prozivaju jednog čovjeka
Torcida nezadovoljna, Hajduk predaleko od titule (FOTO: Zvonimir Barisin/PIXSELL)

Krivac za strmoglav pad Splićana

Sudija svirao kraj, Hajduk objavio rezultat, a onda je krenuo "haos" - Svi prozivaju jednog čovjeka

Edmir Škorić

Na društvenim mrežama "gori" nakon što je Hajduk izgubio derbi na Poljudu od Dinama, a navijači splitskog tima uglavnom su krivca pronašli u jednom čovjeku.

Hajduk je dugo bio lider na tabeli SuperSport HNL-a i izgledao je zrelo i kvalitetno da napokon osvoji titulu koja se "oduvijek" čeka. Međutim, uslijedio je pad u igri, rezultati nisu bili na nivou, dok su konkurenti Rijeka i Dinamo istovremeno podizali formu i nakon 28 kola sve se okrenulo.

"Bili" su pali na treće mjesto iza Rijeke i Dinama i čini se da titula i dalje ostaje samo san. Nije još gotovo, ali teško će ovakav Hajduk nadoknaditi zaostatak. Nakon što je sviran kraj utakmice na Poljudu, a Hajduk na zvaničnom profilu na Facebooku objavio grafiku sa konačnim rezultatom (0:1), uslijedile su stotine komentara.

"Kao šta sam i rekao prije prije par kola, dobro će biti ako i drugi budemo, ali evo i čak smo treći… Dinamo nažalost opet prvak ove godine", piše jedan od navijača Hajduka.

"Dobijemo Rijeku na Rujevici, oni još dvaput kiksaju, Dinamo izgubi zaostalu utakmicu i još jednom kiksa, mi dobijemo sve do kraja, i prvaci", komentar je jednog od hajdukovaca koji je za kartko vrijeme skupio više od 120 lajkova. Ako ništa, humor uvijek može da popravi noć.

Oglasi

"Mislim da je litvanac bio najstručniji trener kojeg ste imali u jako dugo vremena i ne razumijem i dalje odluku da se stavi "svoj čovik" na mjesto trenera", napisao je jedan od neutralnih navijača, koji poput mnogih krivca vidi u Mislavu Karoglanu, čiji dolazak u Split je bio očito presudan u strmoglavom padu.

"Poraz igre poraz trenera stidite se 31 000 navijača što je došlo", moglo se pročitati u jednom od komentara.

"Pa ljudi moji dragi jesmo li mi zaslužili da imamo ovakvog "trenera" nit igre, nit taktike o fizičkoj spremi bolje ne govorit. TUGA I ŽALOST kod minja ja igrača, pa dokle tako! I samo da van rečem svima Sritan van Uskrs dragi moji napaćeni ljudi!", još jedan je od komentara koji su prikupili veliki broj lajkova.

"Zahvalit se treneru i nekim igračima i to je to, mjenjas golmana koji nije branio, Prpić...", stoji u jednom od komentara.

Oglasi

"Najbolje što se u ovom trenutku može reći je "Sretan Uskrs svima"!

Poraz Bijelih u derbiju na Poljudu. #samohajduk ❤️💙

Posted by HNK Hajduk Split on Saturday, March 30, 2024

"Nakon dobrog početka sezone i toliko bodova u prednosti sve prospes i budes Treci na tabeli bravo mislave bravo igraci koji ne zaslužujete dres Hajduka".

Neki su iskorsitili ovu priliku da pohvale sudije iz Njemačke kojima je pripala čast da sude ovaj derbi.

"Ako ne ništa, sudac pokazao našim sucima i sudačkoj organizaciji kako se sudi, svaka čast majstore!!"

Oglasi

Onda je uslijedio jedan veliki komentar s porukom za Karoglana.

"Karlogane, s poštovanjem vas pozivam da razmislite o podnošenju ostavke na poziciju trenera. Aktualne igre koje predstavljaju vaših jedanaest igrača na terenu jasno ukazuju na nedostatak stručnosti u vođenju ekipe. Izostanak sinergije i taktičke uigranosti, kao i vidljiva odvojenost napada od središnjeg dijela igre, signaliziraju temeljne probleme u strategiji i pristupu. Pritom se postavlja pitanje na temelju čega ste prepoznati kao adekvatan izbor za vođenje kluba poput Hajduka na ovako visokoj razini natjecanja.Vaša taktika dovodi do toga da igrači često zauzimaju iste pozicije na terenu, čime se međusobno ometaju i smanjuje učinkovitost tima. Osim toga, primjetna je i nedostatna fizička pripremljenost igrača, što upućuje na to da programi kondicijske pripreme nisu na zadovoljavajućoj razini.Uzimajući u obzir ove probleme, molimo vas da razmotrite ostavku iz poštovanja prema tradiciji i ugledu kluba, ali i vlastitoj profesionalnoj časti. Odlazak na vlastitu inicijativu, prije nego što dođe do službenog razrješenja od strane uprave, mogao bi biti čin dostojanstva u svjetlu trenutnih izazova.Nadam se da će ovaj apel biti shvaćen kao konstruktivan i usmjeren ka boljitku Hajduka, čije tradicije i navijačke strasti zaslužuju najvišu razinu predanosti i stručnosti. Torcida, vjerna i neumorna, zaslužuje da se njezin glas, baklje i pjesme na Poljudu odražavaju kroz predstave koje odgovaraju veličini i povijesti kluba.

"Jedino dobro u ovom porazu je to šta ne tribamo čekat i strepit još 2 sedmice, prvenstvo je gotovo za nas,u sridu čemo vidit di smo u kupu i to je to. Mislave otiđi sam, budi pametan, ako već muda nemaš", napisao je jedan razočarani navijač, a takvih je večeras u Dalmaciji na desetke hiljada.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Zašto Karoglanu još prije 2 utakmice niste uručili otkaz. Zar ste slipi i vidite da nemamo igru. Sramota. A najbolju ekipu ima u zadnjih 15 godina", napisano je u još jednom od brojnih komentara nezadovoljnih navijača Hajduka.

Hajduk je sada treći na tabeli sa 55 boova i ima sedam bodova manje u odnosu na lidera Rijeku. Dinamo se probio na drugu poziciji sa 57 bodova, no Modri i dalje imaju jedan meč manje u odnosu na Rijeku i Hajduk.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

struja
Hrvatski portal?
0 2
linnamaync
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim-----> use.my/hralfa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti