Ovakvo ponižavanje jednog fudbalera se ne pamti: Žrtva je nesretni Harry Maguire
Foto - EPA

Samo žele da ode iz kluba

Ovakvo ponižavanje jednog fudbalera se ne pamti: Žrtva je nesretni Harry Maguire

M. Šljivak

Engleski mediji donijeli su informaciju kako je Chelsea zainteresovan za angažman kapitena Manchester Uniteda Harryja Maguirea.

Ovaj 29-godišnji defanzivac odavno je pod velikim pritiskom na Old Traffordu. Njegove igre postale su predmet ismijavanja, ali mora se i priznati da u dresu Uniteda najskuplji defanzivac svijeta nije pokazao apsolutno ništa.

Interes Chelseaja za Maguirea iznenadio je apsolutno sve. Spremni su u suprotnom pravcu poslati Christiana Pulišića, a ovu vijest su navijači Manchester Uniteda jedva dočekali.

Oni jedva čekaju da vide leđa kapitenu svog tima. Poručili su da ne treba nikakav novac, ništa, samo da ga vode s Old Trafforda.

"Kupite ga. Uzmite ga besplatno. Radite bilo šta samo da ode s Old Trafforda", jedan je od komentara na društvenim mrežama, dok drugi navijač United dodaje:

"Kupljenu robu ne možete vratiti".

Oglasi

Ni navijači Chelseaja nisu previše sretni činjenicom da bi Maguire mogao završiti u njihovom klubu.

"Bolje da ovo nije istina. Zašto bismo pobogu to sebi napravili", komentar je jednog od navijača Chelseaja, a drugi ima način da zaustavi sve.

"Neka neko pokrene peticiju da se ne kupi Harry Maguire. Nemojte, molim vas", piše navijač Plavaca.

Treba istaći da su ovo samo umjereni komentari koji su napisani od strane navijača i da ih je bilo mnogo brutalnijih na račun kapitena Uniteda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Harry Maguire je član Crvenih đavola postao 2019. godine. Stigao je iz Leicestera za rekordnih 80 miliona funti i postao je najskuplji defanzivac ikad.

Ukupno je 29-godišnji fudbaler odigrao 146 utakmica za velikana s Teatra snova i postigao je sedam pogodaka.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ne daj se Harry,svi smo uz tebe...ti trebas biti kapiten Manchestera do kraja karijere,to jest do 42.godine akobogda...zivio ti nama...
2 1
Klicko
@Benz pozz za tebe brateee
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti