Hasan Salihamidžić je u tišini radio na velikom transferu, a zatim je stigao poziv razočarenja
Foto - EPA

Sve je saznao prethodnog vikenda

Hasan Salihamidžić je u tišini radio na velikom transferu, a zatim je stigao poziv razočarenja

M. Šljivak

Minhenski Bayern pokušat će u ljetnom prijeleznom roku dodatno osnažiti ekipu i zbog naporne sezone koja predstoji dodatno proširiti roster ekipe.

Najavio je to i sportski direktor kluba Hasan Salihamidžić prije nekoliko dana, ali o imenima nije želio razgovarati.

"Neka to bude iznenađenje, ali moramo sačekati i vidjeti šta je moguće, a šta ne. Imamo kreativne ideje, no o njima ćemo tokom ljeta", rekao je Hasan Salihamidžić za Sky Germany.

Brazzo je prethodnih mjeseci u tajnosti pokušao završiti jedan veliki transfer. Bild otkriva da je Hasan u nekoliko navrata pregovarao o transferu Erlinga Haalanda.

Bayern se do prethodnog vikenda nadao da će uspjeti završiti transfer 21-godišnjeg napadača. Međutim, tada je Salihamidžiću stigao poziv iz kampa sjajnog Norvežanina i saopšteno mu je da je odabran City.

Najveći njemački klub tako će morati pronaći druge opcije na mjestu napadača. Problem predstavlja i činjenica da Robert Lewandowski želi otići iz kluba i Salihamidžić će očigledno imati jako puno posla u predstojećem prijelaznom roku.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Erling Haaland je potpisao za City za 'samo' 60 miliona eura i Građani su dobili jednog od najboljih napadača svijeta za poprilično skromnu cifru.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...navikli iz Dortmunda uzimati za sicu,puno im bilo dati 60 miliona...
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti