Hoće li Džeko zaigrati večeras?
Foto - EPA

Roma čeka Parmu

Hoće li Džeko zaigrati večeras?

Midhat Šljivak

Pauze u italijanskoj Seriji A nema.

Žestok ritam igra se na Apeninima kako bi se nadoknadile propuštene utakmice, a večeras na teren ponovo izlazi ekipa Rome i to u duelu protiv Parme.

Naravno, glavno pitanje je hoće li Edin Džeko zaigrati od prve minute? Prema posljednjim informacijama iz Italije Paulo Fonseca će krenuti sa Džekom, a očekuje se da na teren Olimpica izađe ovaj sastav:

Lopez; Mancini, Cristante, Ibanez; Spinazzola, Pellegrini, Veretout, Mkhitaryan, Kolarov; Perez, Džeko.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ako želite da se kladite na ovaj meč to možete učiniti u kladionici Mozzart. Roma je favorit pred večerašnji duel, ali na njih je poprilično dobra kvota.

Svoju opkladu za ovaj meč ostavite OVDJE.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Dzeko King
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi