9

Komentari (9)

Eno30
Najgora stvar je biti ljubomoran mozemo mi bosnjaci, Srbi, ili ostali sa bivse juge pricati sta hocemo ali zato mi svi gledamo kako nase komsije redovno se plasiraju na velika takmicenja. Ja kao bosnjak bio bi ponosan i sretan da se moja Bosna i Hercegovina plasira na veliko takmicenje ali nazalost ne mogu jednom im se posrecilo i ko zna kadce opet. Ali zato komsijama Hrvatskoj zelim puno srece uspjeha na euru da doguraju sto dalje. Sretno vatreni
tbra
Ko ***** komsije ne treba im se davati medijska paznja uopste
pero98
Reci mi s kim BiH igra u osmini finala ovog Eura?
tbra
Ne igra ni sa kim a prosto mi se ***** i s kim komsije igraju :)
pero98
Sretno Vatreni. Idemo po pobjedu. Vi to možete.
Zgembic
Cener na 4:0 za Spance..: neopisiva radost u UZP
bk123
Moj Zgembic evo nek Španjolska pobjedi i 5 0 , šta ima veze Hrvatska je konstantno na EP i SP a mi kad se negdje kvalificiramo svršavamo na taj rezultat 10 godina. Mi trebamo očistiti svoje dvorište a ne radovati se nečijem neuspjehu a taj isti rezultat da mi imamo svršavali bi od zadovoljsta
Hamza123456789
@bk123 slazem se,komsijama sretno,ali ako nekome drugom zelis zlo,budi spreman da se i tebi vrati,moramo vise gledati sebe i ne radovati se tudjem neuspjehu.
Zgembic
Boli me ona stvar za Hr ali mi drago da izgube samo zbog UZP gamadi jer ce obican narod mirno spavati a Ne gledati dali ce gamad da mi upadnu i stan. Ne pravi se toso znas dobro sta je gamad nedavno na Musali radila.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.