15

Komentari (15)

PapaK
Na kome Posusje prosu bodove jbt
user1659354598
Prvaci svemira nakon 3 kola...divovi....
user1655831611
I kažete Sarajevo će oče Sezone biti bolje od Zrinjskog iz Prošle već je nemoguće u 5kola već imate 2poraza a Zrinjski u cijeloj sezoni 1?.Tako da biće Zrinja opet sampion opet sampion
zilan66
Zapamtite,bez obzira na danasnji rezultat,da su hađic pa i dudic prevelik zalogaj za klub kakav je sarajevo.mirvicu sarajevu treba vrhunski trener.
Sarbit2019
Odron od trenera Feđa Dudic ODRON
C.Banks
FORZA Igman, isprasite svu municiju braćo
Bordoakapitar
Bodul u dresu Blagojevica! Ovo je 0:3
King_Kenny
...ne mogu da vjerujem da se najplaceniji igraci u ligi ovako vuku po terenu kao metiljave,prebijene dzukele...ovi iz Igmana lete po terenu u odnosu na ove metiljavce koji izgledaju kao usporeni snimak...treba ovo udarati po dzepu pa ce potrcati...
HerrOttoFlick1921
Glavu gore kone. Ide 1/2 ;)
Lavillenie
A kome smetaju galaktikosi iz lavora
user1627322078
Divovi obaraju rekorde. Bravo!
plemic
nastavlja li se niz ...?
SarajFK
TREBA NAM TRENER MIRVICUUUU!!!!!!
Asam85
Imali ste Fergusona poslije tri kola, sad bi Anchelotia. Ljudi šta vam je, igrači su ti koji igraju ili ne igraju. Ekipa mora da ima hemiju, pojedincu u ovoj ligi teško prave razliku, ako ne dišu kao jedan đaba svi treneri svijeta.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti