Insigne: Džeko? Ne može se porediti s Higuainom!

Fudbaler Napolija hvali saigrača

Insigne: Džeko? Ne može se porediti s Higuainom!

Lorenzo Insigne, italijanski reprezentativac koji nastupa za Napoli, govorio je za tamošnje medije pred sutrašnju utakmicu 16. kola Serie A protiv Rome. 

Sutrašnji duel Napolija i Rome obilježit će okršaj dvojice udarnih napadača ove dvije momčadi Gonzala Higuaina i Edina Džeke, a za Lorenza Insignea nema dileme po pitanju koji je kvalitetniji. 

"Ja izrazito poštujem Džeku, on je vrlo dobar napadač, ali Higuain je s druge planete i oni se ne mogu porediti. Srećom nastupa za Napoli", kazao je Insigne, te se potom osvrnuo na legendarnog Tottija:

"Totti je sjajan primjer za sve italijanske igrače. On je tokom cijele karijere branio kluba koji voli i moram priznati da je i meni san to. Želim imati isti put u Napoliju kao i Totti u Romi." 

Napoli pod vodstvom Sarrija bilježi impresivne rezultate i jedan od glavnih kandidata za osvajanje naslova prvaka. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sa Sarrijem smo shvatili da posjedujemo kvalitet. On mi dopušta da igram na lijevoj strani na kojoj se najbolje snalazi i iskreno nisam očekivao da će biti tako dobar i odučan. Možemo puno postići s njim", zaključio je Insigne. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije