Insigne prozvao trenera Leipziga: Namigivao mi je i slao poljupce

Čudna situacija pred kraj utakmice

Insigne prozvao trenera Leipziga: Namigivao mi je i slao poljupce

Fudbaler Napolija Lorenzo Insigne je u izjavi za Sky Sport opisao vrlo čudnu situaciju koja se desila pred kraj sinoćnje utakmice sa Leipzigom.

Iako je Napoli u Njemačkoj slavio sa 2:0, zbog poraza 3:1 iz prve utakmice nije se plasirao dalje, ali je Insignea posebno iznerviralo ponašanje pomoćnog trenera Leipziga Zsolta Lowa.

"Pred kraj utakmice sam trpio provokacije pomoćnog trenera Leipziga, koji mi je namigivao i slao poljupce. Bilo je to klasično ismijavanje. Valjda se protivnici trebaju poštovati i u pobjedi i u porazu, a on je baš pretjerao", opisao je Insigne scenu sa Leipzigovim pomoćnikom.

O samoj utakmici, Insigne je rekao da mu je najviše žao zbog lošeg rezultata iz prvog susreta.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Mislim da Leipzig u revanšu nije učinio ništa, ali ne mogu reći da su nezasluženo prošli. Ipak su nas pobijedili u prvoj utakmici. Bili smo ubijeđeni da možemo nadoknaditi zaostatak iz prvog susreta, pokazali smo srce i karakter ali na kraju nismo uspjeli. Šteta što smo imali potpuno pogrešan pristup na svom terenu i ostaje žal što nismo napravili više u Evropi ove sezone, a mogli smo", zaključio je Italijan koji je bio strijelac drugog gola za svoj tim u finišu susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi