51

Komentari (51)

elmatador
Dzeko je nevjerovatno motivisan, bori se kao lav jer toliko zeli scudeto nakon izgubljenih 6 godina u raspaloj Romi, ali je problem sto je to Inter uzeo prosle sezone i sada im fali motivacije, vrlo je mala vjerovatnoca da mogu uzeti i ove sezone pored Napolija koji grize svakoga.
Eminbos
Pardon,u 6 pisem,mislim s VAR je bio,bez nisam siguran,a radi Edina hajd Inter prednost,ali tekma špagete talijanski nogomet,a Liverpool je zvijzda koja pleše jednu sezonu a 10 je tu negdje. Italijansku 2 ligu lutrija Jugoslavije je vodila,jer je bila sportska prognoza 13 parova 2 talijsnske lige,i ko pogodi dobitak je bio vreča para....sve jasno,a to provjerite,a znaju godista 60/70 ...zato špagete nogometi ,nevjeruj...
Eminbos
Penala sa Var teh nems,mozda bi bio ,a gledajuci utakmicu,iako rsdi Edina,simpa.Inter ali ono je 90 min italijanskog špaheta nogometa,i svi.mute a Juve nsjgori.A Liverpool je sezonu dobar,10 tu nedze,i oni su klub koji svsta radi ali.kontinuitet 0,i zato penal sviran,zbog onoga sranja a ovi emglezi.su zvjezde padalice..
Shaba
Veni, vidi, vici...
BigBosnianBoss
Mislim da je Damfriz rinaka od igraca...da prostite
Emir.D
Ma mene najvise nervira ovaj Samir Hajdanovic, daleko najslabija karika. Ne mislim radi penala to nije mogao nista, vec prvo poluvrijeme greske ogromne pravio.
miki30
Kad čujem da onaj Lautaro vrijedi 100 mil, pitam se zbog čega matereti. Pa koliko onda vrijedi Džekson?
E.Car
Ajax11
Ovaj Juve isti Borac- ako nemoze sam, eto penal neki
emanuelmacron
Kad čujem ,navijo sam za Inter al penal čist,navijali ste vi za moju *****u,nije vidimo penala i ja bi zabranio da se sudi penal pet minuta pred kraj,dadni crveni ali penal ne ,pa koliko je samobutakmica pokradeni na kurvicki nacin,nesmije odbrana ni igrat,tako rec moraš ga pustit da pridje,jos se sklanjat.
Kenotala
@emanuelmacron Za sta bi dobio crveni onda, ako je vec kradja...ne moras ga pustiti, samo ne smijes udarati po nogama ako vec nisi loptu mogao udariti. Vrlo jednostavno je to druze, jos fino ljudi uspore snimak i zumiraju...i ti opet slijep pored ociju.
Bosanac_sam
Jes osjetio veceras mrave po bradi, cist crveni
Eduard
Penaltus, mamu im je*em kad ga ne bi zabili iz penala esto bi im bilo.
user1585252255
Prvi penal u ovoj sezoni za Juve, dok pojedini timovi dobijaju dva penala po utakmici.. pozz
Eduard
Zadnje 4 utakmice 4 penala za djubrentus protiv Intera. Pozz
Kenotala
Ko je kriv sto igraci intera nisu naucili pravila pa udaraju kao na radnoj akciji?
Eduard
Koliko ja znam faul van 16 metara je slobodan udarac, a ne penal. A udaranje je dozvoljeno i za to ima kazna. Prati tenis, odbojku, kuglanje itd tamo nema udaranja.
Zoilomas
Cisto sranje na kraju
Bulle
I ja sam navijao za Inter al penal čist. Ne znam kako je nepostojeći kad su svi vidjeli udarac i to je penal
BogatiDijasporac
Orangutan se zaletio, bez imalo mozga. Cist penal.
sargan74
NEEDYM
Edine da si bar deset mlađi :)
King_Kenny
...kakav cirkus od penala,pa ovo nema ni u crtanom...ovaj Juventus je pravi mafijaski klub,nisu oni slucajno izbaceni u drugu ligu...kako me nervira kad se nekome ovako na silu navlaci....bruka i sramota.
BogatiDijasporac
100% penal. U cemu je problem? Navijao sam za Inter ali odbrana im je mrtva. Sami su krivi. Barella najgori. Postar.
Bulle
Kako druže cirkus?? Pa udario ga je po nozi unutar 16 penal čist, ja sam navijao za Inter, Damfriz je zakasnio sa startom, glup penal jeste ali je penal..
Bulle
Tačno dobro si rekao, Barella je toliko sebičan postao da je to nevjerovatno, tri puta ima priliku da centrira on dodatno pravi potez i igrč ga blokira...
King_Kenny
@Bulle ...ma daj kakav penal...vazda ih gurali i navlacili im...ovako su 85. i LP osvojili,dobili penal,a igrac pao 3 metra van sesnaesterca i dokolutao se u sesnasterac...ukucaj molim te "Fake penalty (liverpool vs Juventus) final champions league 1985" na YouTube,ne mogu link da okacim...a koliko su tek titula osvojili u Italiji na ovakav nacin,Boga pitaj.
Bulle
To mi je jasno, nisu bez razloga izbačeni, navlačilo im se sve ok ali ovo večeras nema šta znao sam da će ga svirat, zakasnio sa startom i to je to, kažem glupo jeste ali... to je Juve..
meepo
@King_Kenny ajde ponovo pogledaj snimak. I sam se Dumfries uhvatio za glavu kad je shvatio sta je uradio. Penal čist kao suza.
BogatiDijasporac
Javna je tajna da su igraci Juventusa '96 bili pod dopingom u finalu LP protiv Ajaksa. Nikad im titula nije oduzeta. Ravanelli, Vialli i drugi. Juventus je bruka od kluba. Ali to nema veze sa vecerasnjim duelom.
King_Kenny
@BogatiDijasporac ...nije to javna tajna,Ajax je cak ulagao i zalbe 2 puta,ali UEFA nije htjela skandal pa je zataskano...obje titule prvaka Europe su im poklonjene,1985. nepostojeci penal,faul debelo van kaznenog prostora,a 1996. sa dopingovanim igracima...
miki30
Čuj ovog allahati. Liverpool mu oštećen 85 te. To ti negdje čuo jelde? Sigurno se i Gerrard nije okliznuo onda protiv Chelsea pa titula otišla Cityu, nego sudija naštelio. Vazda imaš nešto protiv drugih. Ništa nevalja, sem EPL i Liverpoola, sve ostalo smeće. Ubjedio si nas, od sad svi navijamo.za Looserpool i gledamo EPL jer King Kenny tako kaže.
King_Kenny
@miki30 ...ides na block listu zbog vrijedjanja na drugom komentaru gdje me nazivas kretenom,a sto se tice 85. postavio sam ti gore naslov videa na YouTube na kojem sve jasno mozes vidjeti,sve jasno kao dan,i u komentarima cak i navijaci Juventusa pisu da penal nema veze s mozgom.
Kenotala
@King_Kenny I sta kazes, nije penal...pa kakav argument imas?
Odjebeslije1101
Poima nemas..ti i fudbal ko sikira i klada?
E.Car
Kada nekoga udaris onda je to prekršaj, a kada napraviš prekršaj u 16- tercu onda je to penal!!!! Kako ti nije jasno da je ovo penal, na prvu ne liči ali su var uveli zbog ovih detalja koji se na prvu ne vide. Da smo to imali protiv Nigerije pobjedili bismo. Mislim da ga još samo englezi ne znaju koristiti.
BogatiDijasporac
Ovi koji su mi klepili minuse ocito fudbal gledaju od juce. Hahahaha ... ISTINA je da su igraci Juventusa bili pod dopingom u finalu LP 1996 protiv Ajaksa, kad su Seedorf i Davids fulali penale. Igraci Juventusa pjenili tokom utakmice. Jbt, pa imate internet, pogledajte.
vence
@King_Kenny a sto ih lani nisu gurali, druze?
vence
pa i v98 je Mijatovic bio metar u ofsajdu.. koga krac boli.. Real odvojio titulu.. Juve izgubio jos jedno finale
vence
Pjenjenje tebi dokaz dopinga? Naravno, i pavlovica mast sluzi za zastitu od korone.. ukucaj na internetu, vidjeces pise :D
Juventino4321
Zašto mislis da nije bio penal? Kakvo misljenje o suđenju si imao prosle5sezone, pa i na pocetku ove, ti i tebi slicni st prestali pricat da sudije pomazu Juventusu dok je Juve imao slabe rezultate, jer krenu pobjede, odma se budi i ta priča.. Nije više zanimljiva drug.
Karlosicroberto
King_Kenny
@vence ...jel mislis da bi se ovakav penal svirao protiv Juventusa?...ja ti garantujem da se ne bi ni gledalo ovo.
Klicko
steta sto penalty machine cr7 nije u juventusu jos da ovo zabije ko od sale
Viper20
Šteta sto nije Salah bez forme ovde da dobiju 2 penala da se podignu
Klicko
@Viper20 drug mojjjjjjjjjjjj kakav si mi,kako si prezivio danasnji dan??
fudo.98
Spas iz neposrojećeg penala, jbg.
user1585252255
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti