31

Komentari (31)

south
Gledaj sudija u Banjoj Luci jbo li vam vico majku
user1690272632
Ma ko god bude sudio ,Rođeni nemaju šanse ...Zna se ko je bolji..
mitoza
A o divljanju cijena niko ništa ne komentarise!
Drakula
Sramotna odluka. Borac ovu utakmicu moze dobit i bez, vjetra u ledja od strane sudija. Samo sebe ukopavaju sa ovakvim odabirom sudija ja to ne mogu da vjerujem.
limvotemirvah
Njegomirovic u BL, sokiran sam hahahahah :D Kone posaljite juniore, da se ne trosi prvi tim bezveze. Kad vide ovi Arapi sta Njegomir radi, okrecu se nazad na prvi let za Medinu.
zgembo.popuslic
Ako smo sutili sto je Peljto sudio Sarajevu protiv Borca onda nemamo pravo glasa ni sad kad Njegomirovic sudi Borcu u Banjaluci
limvotemirvah
Peljto kao medjunarodni sudija ima pravo suditi sarajevskim klubovima. On po propisima moze suditi svako kolo sve tekme, da je moguce i da mu neko dozvoljava.
zgembo.popuslic
Ima pravo al nije posteno, isto ko sto nije posteno da Njegomirovic sudi Borcu u Banjaluci ili Frane Jelic Zrinjskom u Mostaru. Ako cemo tjerat pravdu onda moramo prema svima biti isti
antiTrojkas
Odlicna ideja fakticki,za SVE klubove Premijer lige-kako "bojkotivati"utakmice Borca,namjestene sudije,Vicu..sve im je "uvezano"-od delegiranja,namjedtanja utakmica do Arene. CIM protivnik povede-nestane slike. I kad slika dodje,Borac "preokrenuo'rezultat. E to vam je ta krstokratija,pardon "demokratija" u sugavoj Evropi. Cuj sugavac Njegomirivic sydi...:)
SonPen1946
Vrapcic vs Mostar.
Uranija
Ne lupaj gluposti debilu, sramota da ti navijaš za Sarajevo. A možda se i lažno predstavljaš hebo ti svinjski pleme
Frane
Uranija ili Bakir pitanje je sad, šta ti ćeš mu određivati šta je njemu ko navijaču njanjajeva prikladno pisati, čovjek je napisao samo istinu druga je stvar što tebi ne odgovara, kao što i Palestinci lažu sebe da imaju državu ili kao što vi lažete sebe da niste najgluplji.
Gr0hot
Medjugorje valjda?
Frane
Nije već Nevesinje.
Gr0hot
Tamo su srbi. Mi smo mostarski klub sa petokRAkom
BijeliBrijeg
Blize ste Jablanici nego Mostaru
Gr0hot
I mama ti je trenutno blize meni nego tebi
BijeliBrijeg
Seljacino iz podvelezja idi cuvaj ovce pa usput kad imas vremena uzmi knjigu pa procitaj nesto pa mozda i samo mozda uđe malo kulture u tu tvoju glupu seljačku glavu.
Gr0hot
Mama ti me nasla od prve. Gradska zona jbg
SamoZrinjski
Vrapčići vs Mostar
Almir5556
Velež VS Izrael
SonPen1946
Frane
Srpski klub vs hrvatski.
user1680025161
Duznici u kuce upps arape
SamoZrinjski
Hamas vs Zrinjski Mostar
Pinglewood
E čuj Velež protiv Mostara... Kakvi pacijenti! :)
Frane
Pa velez su osnovali ljudi iz nevesinja i gackog čak je bio jedan iz beograda
Jara10
Ocekujem pobjedu Mostara protiv Veleza
PoliziaMerda1981
Zrinjski je iz Međugorja isto kao naš Frane iz Pologa. Babo se zado zadnjih dana u glavati kupus. Tonama ga posadio ima da cifru uzme
Jugovina
Ja mislim da ti nemaš više od 16 godina. Ako imaš više, iskreno mi te je žao.
Frane
Ko su vam osnivači bili polizia što se stidiš srpskog porEkla, idi sad prošla je stanka ne plaća hering za nerad.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.