23

Komentari (23)

Soni
Pa sta se cudite za Dzeku je Petev super a Dzeko je institucija za fudbal ali podrzavati ovakve da nas vode kao kapiten sto podrzava je veliki minus.
zilan66
Greska u startu.zbig cega je nastupao sa ovom ekipom,vjerovatno menadzeri opet vrsljaju savezom.pa bolan selektore u kvalifikacijama uvijek igras sa najboljim igracima jer ti sa ovim rezultatom osramoti reprezentaciju i bih.imao si toliko prijateljskih utakmica koje sluze u ovu svrhu,probe novih igraca ,nisi to uradio.sram da vas bude.
Bronson94
Dobar popust u rumunjskoj
jassony
Odlazi ubleho zajedno sa gickom prasicem i ostalim rusitrljima i mrziteljima BiH koji su te doveli
struja
Vracamo se uvjek na stare postavke i igramo samo na srecu
veliki73
Kome mažeš oči
pjanke.sa
SAVEZ NAPOLJE!!!
krems_krems12
Uvede Sanicanina u igru i on mu kiksa za sva 4 gola, uzasan igrac. Pojedini igraci su pokazali da nisu ni za poziva, a o igranju da i ne govorimo. Samo prelagana grupa je izvukla Peteva u ovoj Ligi nacija.
zilan66
Krems,slazem se ali i golman kilav da bog sacuva.
nije.suplja
Civica dok gledam kako igra dodje mi da povracam
Nisam gledao utakmicu jer znao sam, da nemamo igrace u drugoj postavi reprezentacije BH, nekim igracima treba zahvaliti i ne zvati ih vise kao sto su Vasilj, Danilovic i ostali, kad spomenu Vasilj, pa mi nemamo rezervnog golmana nikako, pod hitno zvati Begovica.
Mirsad1705
Za sve rezultate direktno je odgovoran selektor - kako za pobjede tako i za poraze. Svjesno je izveo drugi tim, očito im nije ništa ni objasnio ko gdje i šta igra, a onda šupljira kako smo "jeftino" primili golove. Ivajlo Petev se razumije u trenerski posao kao Marko Kraljević u plazma tv!
zilan66
Mirso,ispala mu prilika da sa pojedincima iz saveza mlatnu lovu od menadzera.
SarajFK
Namjerno uvodi djeku kada smo trebali okrenuti rezultat, samo da bi pustili rumunima da nas ponize. Fuj smradovi
Baboisback
Petev ****li te Danilovic i Saric u usta
Salt_boy075
Mi nemozemo biti sportska nacija,jednostavno zivimo u matrixu gdje smo u sportu uzasno losi i gdje nam komsije nabijaju komplexe i ovo druga postava umjesto da ginu oni igraju,kao da je revija.I mi se furamo da imamo repku aa koga zvati,da zovemo igrace iz Madjaarske jel to nas level.Dok ne vidim barem 6 igraca u Ligi prvaka i nekoliko u Europa ligi i dok ne budemo imali barem dva fina stadiona moderna tada cu pratit repku ovo vise ne zelim i ne treba mi ovo.
zlokotlokrp
Čuj, "ne možemo ovako!?!" Pa vidiš da možemo!! I to u tvojoj režiji. Ne znam kome je upućeno ovo "ne možemo ovako" jel sam sebe ubjeđuješ da se nije desilo ono što se desilo?!?! Ublehaš
Salt_boy075
Necu vas vise gledati ne treba mi to u zivotu,pomirit cu se da smo odsrednja reprezentacija,sve je podjeljeno i hebem ti vise euforiju !!
EmirEmir111
Daj Boze da smo osrednja....
user1647539682
I ovaj promuko i on je negdje dernecio momacki...
Mowzilla
Ti haveru, isto kao ni Prosinecki, ne znas ni sam kako si osvojio grupu i plasirao se u A grupu. Pobjede jedna kilavija od druge, ponosis se tim, produzio si sebi opstanak na klupi i boli te qurac. Tebe ako se ne rijese bar na pola kvalifikacija za slijedece svijetsko, onda ti ne moze niko nista sve dok si tako smotan kao sto jesi...
user1604155860
Po kvalitetu mi pripadamo SKLJ.grupi a ne A.imali smo srece vise nego sto smo teski reprezentacija nema ni glavu ni rep a o strucnom stabu netreba trositi rijeci nemogu voditi ni dreugu kantonalnu ligu.Daj boze volio bih da grijesim ali belaj dolazi kada se budu formirale grupe u A.ligi i kad bude pocela SRAMOTA.
Pinglewood
Yebo li te Vitzo!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.