13

Komentari (13)

Mepa
Grbavica bi se trebala zvati „Ivica Osim“ Ili bar spomenik ispred stadiona mu podici.
Bosandjeros07
Spomenik za Ivicu u sred Sarajeva da se novim generacijama spominje jedna velika legenda ,prije svega covjek insan ,ljudina
King_Kenny
...mnogi su plakali kad smo zabili ovaj gol,i ja sam bio jedan od njih te noci...sjecam se da sam sjedio do pola 5 gledao utakmicu ,a u 6 na posao u prvu smjenu...nezaboravni momenti,iako smo izgubili,ipak je to Argentina sa Messijem na vrhuncu,nismo se obrukali...a Osim i onaj komitet su najzasluzniji sto se uopste doslo u situaciju da igramo na SP,na zalost opet su sve ovi uspjeli sj*bati.
Dragan_B
Mackintosh
Jedan je Ivan Osim! torpedo na kurtzu nosim
Gr0hot
Slavio sam protiv tebe sa mojim Velezom 81. Zalio i plakao sa tobom nakon poraza od Videotona a onda i nakon penala protiv ****ne Argentine. Bio si veliki i ostao kao takav zapisan u istorijske knjige Jugo i BIH fudbala. Pocivaj u miru legendo
velez mo
Veliki covjek i prijatelj naseg fudbala,kome suza na ovo nepođe,neznam nije covjek.Pocivaj u miru legendo
Mowzilla
Hvala redakciji sto sam i ja pustio suzu. Ovaj Bajram ce svim iskrenim navijacima repke i Želje pasti tesko, ali bez obzira zelim da vam svima pozelim Bajram Šerif Mubarek Olsun, da ove mubarek dane provedete sa najmilijima u rahatluku, zdravlju i veselju!
realista1982
Ovaj video treba pokazivati djeci u školi, da vide sta znaci biti ČOVJEK I LJUDINA. Gospodine Osim laka vam zemlja bila i počivali u miru veliki čovječe!
struja
Bosva,hvala ti na svemu!
redbull
Osim spasio, begic dosao s**** sve sto je ovaj napravio i trasirao put vici da s**** ovo do kraja. Najgori su domaci izdajnici.
bhodzic
@PodvarakANeKupus Veliki pokojni Ivica nije bio ni Srbin ni Hrvat, nego 100% Bosanac, zato ne lupetaj
user1647010875
Miali Begic danga moze dzamija oprati pa.navalio da se pere od lopovluka..kad prodas narod za novac nista te ne moze oprati moj Begicu...a prodao si i Ivicu...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.