Je li ovo znak da Edin Džeko odlazi? Arkadiusz Milik pred potpisom za Romu!
Foto - EPA

Dogovor postignut

Je li ovo znak da Edin Džeko odlazi? Arkadiusz Milik pred potpisom za Romu!

Midhat Šljivak

Ekipa Rome na korak je od dovođenja poljskog napadača Arkadiusza Milika iz Napolija.

Prema informacijama italijanskih medija, Roma i Napoli su veoma blizu kompletiranja posla u kojem će 26-godišnji Milik pojačati Romu, a za njega će se morati odreći usluga Cengiza Undera i dodatno će platiti 15 miliona eura.

Dolazak Milika na Olimpico znači i vjerovatni odlazak da bi Edin Džeko mogao napustiti klub. Bh. dijamant se povezuje sa Interom i Juventusom i neće biti iznenađenje ako na kraju i napusti Romu.

Milik se također povezivao sa Juventusom. Ipak, očigledno da je torinski tim izabrao nekog drugog napadača, pretpostavlja se Alexandrea Lacazzettea.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vidjet ćemo hoće li se zaista ovaj transfer realizovati, ali po svemu sudeći, Džeko nikad nije bio bliže odlasku iz Rome.

Sve bi trebalo biti poznato u narednih nekoliko nedjelja.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

EmirTM87
Sad za sad je to samo znak da ce Milik grijati klupu iduce sezone. Steta za njega, nije los napadac..
1 0
Mele
Jako pojacanje, trebao je biti novi Lewa, a on ni do koljena mu nije..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi