Jesu li ove fotografije dokaz da Džeko prelazi u Chelsea?
Italijanski novinari cijelo jutros su "špijunirali" hotel gdje su igrači Rome i uspjeli su da ekskluzivno snime bh. napadača Foto: Twitter

Bh. napadač već spakovao kofere

Jesu li ove fotografije dokaz da Džeko prelazi u Chelsea?

E. Čaušević

Bh. napadač Edin Džeko prema svemu sudeći karijeru će nastaviti u Chelseaju nakon što je Roma pristala da ga proda u londonski klub.

Vijest da Chelsea želi dovesti Džeku iznenadila je fudbalsku javnost, no da se tu nešto "kuha" potvrdio je i sportski direktor rimskog kluba Monchi. Plavci su već dogovorili dolazak Emersona iz Rome, ali čeka se još da se završe pregovori s bh. napadačem kako bi se sve ozvaničilo.

Iz Italije nam stižu zanimljive fotografije koje pokazuju da je Džeko već spreman na put za London. Italijanski novinari uspjeli su jutros "špijunirati" Džeku i snimiti ga kako stavlja kofere u automobil i prema svemu sudeći ide prema aerodromu.

Podsjećamo, ekipa Rome nalazi se još uvijek u Milanu odakle će putovati za Genovu gdje sutra igra protiv Sampdorije. Ipak, čini se da rimski klub u sutrašnjem meču neće moći računati na Džeku koji se prema svemu sudeći ponovo vraća u engleski Premiership.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eklatantan
bosanske table
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi